Toekomstbestendig ondernemen begint hier

Zeg, ondernemer. Jij wilt je bedrijf laten groeien. Maar ook duurzaam en toekomstbestendig ondernemen. Dat kan in de nieuwe economie. Een economie die klimaatneutraal, inclusief en circulair is, ook in handelsketens. Die economie hebben we nog niet bereikt, maar jij als ondernemer kunt wel een bijdrage leveren aan het zo snel mogelijk bereiken ervan.

Wij zijn MVO Nederland, de beweging van ondernemers in de nieuwe economie. Als we onze beweging groter maken, bereiken we de nieuwe economie ook sneller. Dat is dan ook ons doel.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Benieuwd hoe ver we zijn richting de nieuwe economie? En wat we met onze partners doen om die te bereiken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Hierin updaten we je over de voortgang en vind je onder meer interviews met koplopers, verrassende blogs en praktische cases. Maar je checkt ook welke relevante events je kunt bezoeken.

Aanmelden is eenvoudig. Vul je gegevens hieronder in en je ontvangt automatisch maandelijks de nieuwsbrief van MVO Nederland. Ben je hem zat? Je kunt je ook eenvoudig weer afmelden. Tot in de nieuwe economie!

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je organisatienaam in
Vul je e-mailadres in