Sluit je aan bij onze beweging

Tijdens de Meet & Greet heb je een voorproefje gekregen van de mogelijkheden en kansen die het netwerk van MVO Nederland jou kan brengen. Op deze pagina kun je de presentaties nog eens terugkijken en  je aanmelden voor één van onze volgende openbare events. Ook lees je over ervaringen van partners en download je gratis onze Nieuwe Businessagenda. Wil je er van verzekerd zijn dat jouw bedrijf klaar is voor de toekomst? Word dan direct partner en beweeg met ons mee naar de nieuwe economie.

Waar staan de mogelijkheden en voordelen op een rij?

Partner worden van MVO Nederland kan al vanaf 300 euro per jaar. Wanneer je aanvraag voltooid is krijg je direct toegang tot ons netwerk van meer dan 2000 bedrijven en ondernemingen. Meer informatie over de mogelijkheden en voordelen? We hebben ze voor het gemak voor jou op een rij gezet. Direct het aanmeldformulier invullen kan natuurlijk ook.

Naar de mogelijkheden en tarieven

De snelste route naar de nieuwe economie

De transitie naar een nieuwe economie – klimaatneutraal, circulair, inclusief en met eerlijke ketens. Dat is wat we met jou willen bereiken. En het liefst zo snel mogelijk. Alleen hoe doe je dat? Waar liggen jouw prioriteiten? Wij helpen je. De Nieuwe Businessagenda leidt je aan de hand van zeven agendapunten naar die nieuwe economie. Dit is de snelste route.

Download de Nieuwe Businessagenda

DE RAY ANDERSON-LEZING 2019: THE POWER OF ONE

Op donderdag 10 oktober vindt de negende editie van onze Ray Anderson-lezing plaats. Op een bijzondere locatie: het Awarehouse van Interface. Blik met ons terug op het Eureka-moment dat de koers van de tapijtfabrikant voorgoed veranderde: van olie-intensief bedrijf naar één van de meest duurzame multinationals ter wereld. Aan het stuur oprichter Ray Anderson, wiens destijds radicale inzichten verrassend actueel zijn. Sterker nog: sommige concepten zoals circulariteit, biomimicry en verantwoord leiderschap zijn booming in het bedrijfsleven van nu. De jongste generatie sprekers vertelt zijn verhaal aan de hand van de nieuwste innovaties.

Meld je kosteloos aan

INTERVIEW MET EEN MVO NEDERLAND-PARTNER

In een interviewserie met partners van het eerste uur blikken we terug én kijken we vooruit. Lees bijvoorbeeld het interview met Frank Becker, manager marketing & sales Dienst Justitiële Inrichtingen. Hij is verantwoordelijk voor In-Made, een initiatief om gedetineerden aan betaald werk te helpen na detentie. Ontdek hoe het partnerschap van MVO Nederland hem ondersteunt in zijn weg naar de nieuwe economie.

Lees het interview met Frank Becker

Ontvang onze nieuwsbrief

Benieuwd wat we allemaal al doen om de nieuwe economie te bereiken? Meld je dan net als 8000+ ontvangers aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns, handige tools, praktische downloads en inspirerende events.

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en het is altijd mogelijk om je uit te schrijven voor onze e-mails.