Werken bij MVO Nederland

Werken bij MVO Nederland betekent dat je je omringt met rond de 65 mensen die gedreven zijn in wat ze doen. Vanuit ons streven naar een betere wereld, maar ook vanuit vakkennis. We werken snel en resultaatgericht samen met ondernemers. Zijn veel met ze in contact en trots op wat we met zijn allen bereiken.

Werken bij MVO Nederland betekent ook dat je leert van successen en fouten. In onze wekelijkse teammeeting, in inhoudelijke middagen en ons jaarlijkse grote evenement begin van het jaar. Er heerst hier een open en informele cultuur waarin volop ruimte is voor feedback, opleidingen en talentontwikkeling.

Een MVO Nederland-medewerker beschikt in ieder geval over de volgende drie kerncompetenties:

1. Ondernemerschap

Bewust berekende risico’s durven nemen om een vooraf bepaald doel te bereiken.

2. Verantwoordelijkheidszin

Op een plichtsbewuste manier meedoen om de eigen resultaten én die van de groep te realiseren en gemaakte afspraken na te komen.

3. Samenwerken

Actieve bijdrage leveren aan een gezamenlijk resultaat, ook wanneer de samenwerking een onderwerp betreft dat niet direct van individueel belang is.

Vacatures

Op dit moment hebben we de volgende vacatures bij MVO Nederland:

MVO Nederland vindt het belangrijk dat iedereen gelijke kansen krijgt. Ook wat betreft werk. Daarom nodigen wij juist ook mensen met een arbeidsbeperking uit om te solliciteren.

Ontvang onze nieuwsbrief

Benieuwd wat we allemaal al doen om de nieuwe economie te bereiken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns en blogs, nieuws en events.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je organisatie in
Vul je e-mailadres in
Form newsletter partner error
Form newsletter events error

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en gebruiken je mailadres alleen voor mails waarvan je hebt aangegeven deze te willen ontvangen.