Werken bij MVO Nederland

Werken bij MVO Nederland betekent dat je je omringt met rond de 65 mensen die gedreven zijn in wat ze doen. Vanuit ons streven naar een betere wereld, maar ook vanuit vakkennis. We werken snel en resultaatgericht samen met ondernemers. Zijn veel met ze in contact en trots op wat we met zijn allen bereiken.

Werken bij MVO Nederland betekent ook dat je leert van successen en fouten. In onze wekelijkse teammeeting, in inhoudelijke middagen en ons jaarlijkse grote evenement begin van het jaar. Er heerst hier een open en informele cultuur waarin volop ruimte is voor feedback, opleidingen en talentontwikkeling.

Een MVO Nederland-medewerker beschikt in ieder geval over de volgende drie kerncompetenties:

1. Ondernemerschap

Kansen verkennen en berekende risico’s willen nemen om een vooraf bepaald doel te bereiken die de organisatie verder brengt.

2. Eigenaarschap

Initiatief nemen, gemaakte afspraken nakomen, consequenties van beslissingen kunnen dragen en de volle verantwoordelijkheid nemen voor het behalen van de eigen resultaten én die van de groep.

3. Samenwerken

Het optimaal communiceren over en afstemmen van eigen kwaliteiten/belangen met die van partners en collega’s met de gezamenlijke impact als primair doel.

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures bij MVO Nederland.

Stage-vacature

MVO Nederland vindt inclusiviteit belangrijk op weg naar de nieuwe economie. We zijn er dan ook van overtuigd dat een divers samengesteld team tot de beste resultaten leidt. Daarom moedigen we mensen met een bi-culturele achtergrond en mensen met een arbeidsbeperking uit om te solliciteren.

SDGs on stage

Op zoek naar een stage bij een andere organisaties die bijdraagt aan de Sustainable Development Goals? SDGs On Stage helpt studenten met het vinden van een duurzame stage. Het platform – onderdeel van onze samenwerkingspartner Change Inc – biedt een overzicht van duurzame stages met impact in heel Nederland.

Ontvang onze nieuwsbrief

Benieuwd wat we allemaal al doen om de nieuwe economie te bereiken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns en blogs, nieuws en events.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je organisatienaam in
Vul je e-mailadres in

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en het is altijd mogelijk om je uit te schrijven voor onze e-mails.