Organisatiestructuur

MVO Nederland is een ANBI-stichting, wat staat voor een Algemeen Nut Beogende Instelling. De Stichting MVO Nederland staat onder de dagelijkse leiding van een vijfkoppig managementteam. Deze omvat een directeur-bestuurder en teammanagers die vier teams binnen MVO Nederland aansturen: sectortransities, marketingcommunicatie, KAL (Koplopers, Agenda en Lobby) en finance & support. Bij MVO Nederland werken in totaal circa 50 mensen. Onze directeur-bestuurder rapporteert rechtstreeks aan de uit zes leden bestaande raad van toezicht. De raad van toezicht staat onder leiding van voorzitter Peter Blom.

Daarnaast is er een raad van partners, die bestaat uit deelnemers aan ons Koplopernetwerk. Deze raad dient als adviseur en sparringpartner voor het managementteam van MVO Nederland. De raad komt regelmatig bij elkaar om visies, ambities en ervaringen uit te wisselen. De deelnemers bepalen mede de koers van het Koplopernetwerk en denken op strategisch niveau mee over het bereiken van ons doel.

Directie

Op dit moment bestaat de MVO Nederland-directie uit Maria van der Heijden. Zij is eindverantwoordelijk voor de organisatie. In het bijzonder voor de strategie en een zorgvuldige besluitvorming waarin alle partijen tot hun recht komen (raad van toezicht, Raad van Partners, Ondernemingsraad). Als directeur is ze het boegbeeld van de organisatie en heeft de externe relaties als aandachtsgebied.

Bestuur-Maria

Meer informatie

Wil je meer weten over MVO Nederland? Neem dan contact met ons op via de knop hieronder.

Ontvang onze nieuwsbrief

Benieuwd wat we allemaal al doen om de nieuwe economie te bereiken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns en blogs, nieuws en events.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je organisatienaam in
Vul je e-mailadres in

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en het is altijd mogelijk om je uit te schrijven voor onze e-mails.