Jaarverslagen

Als ondernemer wil je blijven ondernemen. Je wilt je toekomst veiligstellen. Volgens ons kan dat alleen als je onderneemt in de nieuwe economie – een economie die klimaatneutraal, circulair, inclusief en eerlijk is. MVO Nederland wil samen met ondernemers zo snel mogelijk naar die nieuwe economie. Om dat te bereiken maken we innovaties mogelijk via onverwachte samenwerkingen. En creëren we de juiste condities bij bijvoorbeeld overheden.

 

In ons meest recente jaarverslag lees je bijvoorbeeld dat:

  • MVO Nederland al in 7 sectoren aan de weg timmert om die van begin tot eind te verduurzamen;
  • er al 330 partners actief zijn in onze themanetwerken;
  • we het oor hebben van meerdere Kamerleden, die het afgelopen jaar in zeker 10 debatten onze input gebruikten;
  • we al 11 expedities en impactcoalities hebben gestart, en dat er nog veel meer gaan volgen;
  • we in 10 landen duurzame programma’s hebben lopen met Nederlandse ondernemers;
  • en we al meer dan 1.500 matches tussen ondernemers hebben gemaakt op onze Futureproof.community.

Je ziet het, koplopende ondernemers zijn volop in beweging. Wij versnellen die beweging en leggen de lat hoog: in 2025 is de nieuwe economie goed voor 20 procent van de economie. In ons jaarverslag 2018 lees je over onze belangrijkste wapenfeiten van het afgelopen jaar én de stand van zaken in het grootste duurzame bedrijvennetwerk van Europa. Zo werkt de nieuwe economie voor alle bedrijven, groot én klein. Doe je mee?

Lees hier het jaarverslag van 2018:

Ontvang onze nieuwsbrief

Benieuwd wat we allemaal al doen om de nieuwe economie te bereiken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns en blogs, nieuws en events.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je organisatienaam in
Vul je e-mailadres in

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en gebruiken je mailadres alleen voor mails waarvan je hebt aangegeven deze te willen ontvangen.