Ambassadeurs

Mensen in bedrijven en organisaties maken de verandering. Mensen die lef hebben en creatief en ondernemend zijn. Deze zogenoemde ‘chiefs’ nemen mensen mee in hun bedrijf. Onze MVO Nederland-ambassadeurs zijn deze mensen. Ze werken mee aan het zo snel mogelijk bereiken van de nieuwe economie. Daarin pakken ze een rol die uitstijgt boven de invloed op het eigen bedrijf of organisatie. Ze weten stuk voor stuk dat systeemverandering nodig is om echte verandering in sector of keten te bewerkstelligen.

 

In hun rol signaleren ze relevante thema’s in de sector, agenderen deze en nemen het voortouw in overleg met relevante stakeholders. Voor MVO Nederland zijn ze zo relevante adviseurs die ons gevraagd en ongevraagd updaten over trends en ontwikkelingen. Ze dragen ons verhaal uit en zoeken actief de publiciteit. Hieronder vind je de MVO Nederland-ambassadeurs van dit moment.

Pals Brust

Directeur UPSET Textiles
Textiel

Cathy van Beek

Kwartiermaker duurzame zorg bij het ministerie van VWS
Strategisch duurzaamheidsadviseur Radboudumc
Zorg

Marcel Schuttelaar

Oprichter Schuttelaar & partners
Verbonden aan Wageningen University
Food & Agribusiness

vincent gruis

Voorzitter transitieagenda Circulaire Bouweconomie
Housing Management TU Delft
Gebouwde omgeving

Jolande Sap

Toezichthouder en adviseur
Governance

Louise vet 

Professor Wageningen University & Research
Food en Agri/biodiversiteit

 

ambassadeurs

Van links naar rechts: Michiel van Yperen (MVO Nederland), Pals Brust, Chris Slootweg, Bart Bruggenwirth, Elphi Nelissen, Maria van der Heijden (MVO Nederland), Klaas van Egmond, Pieter van den Herik (MVO Nederland), Frank Oostdam en Saskia Pepping (MVO Nederland).

Ontvang onze nieuwsbrief

Benieuwd wat we allemaal al doen om de nieuwe economie te bereiken? Meld je dan net als 8000+ ontvangers aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns, handige tools, praktische downloads en inspirerende events.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je organisatienaam in
Vul je e-mailadres in

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en het is altijd mogelijk om je uit te schrijven voor onze e-mails.