Wie zijn wij?

MVO Nederland is de beweging van ondernemers in de nieuwe economie. We vormen een netwerk van partners dat samen innoveert en implementeert om de nieuwe economie te bereiken.

De nieuwe economie is een toekomstbestendige. Alleen in die economie kunnen ondernemers blijven ondernemen. Daarom is het bereiken daarvan ons doel. Dat lukt nog sneller als we onze beweging zo groot mogelijk maken. De nieuwe economie is

  • klimaatneutraal;
  • circulair;
  • en inclusief;
  • met eerlijke ketens.

Wat doet MVO Nederland om dat doel te bereiken?

Ondernemers nemen met MVO Nederland een aandeel in de nieuwe economie en maken zo hun bedrijf toekomstbestendig. Onze Nieuwe Businessagenda toont ze de snelste route naar de nieuwe economie. MVO Nederland ondersteunt die agenda door innovatie met onverwachte samenwerkingen mogelijk te maken. En door via belangenbehartiging bij overheden en financiers de juiste condities te creëren. In Nederland én Europa.

Wanneer is ons doel bereikt?

Ons doel is bereikt als twintig procent van het bnp omgaat in de nieuwe economie. We streven ernaar dat kantelpunt in 2025 te bereiken.

Volg ons naar de nieuwe economie

Benieuwd wat we allemaal al doen om de nieuwe economie te bereiken? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Eens per maand ontvang je een inspirerende update vol verhalen van ondernemers, actuele columns en blogs, nieuws en events. Schrijf je in via het formulier en je ontvangt de eerstvolgende nieuwsbrief in je mailbox.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je organisatie in
Vul je e-mailadres in
Form newsletter partner error
Form newsletter events error

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en gebruiken je mailadres alleen voor mails waarvan je hebt aangegeven deze te willen ontvangen.