Nieuws

Ontdek jouw carrièrekansen op de Inhousedag van MVO Nederland

nieuws 23 oktober 2019

Wil jij je graag professioneel inzetten op het gebied van duurzaamheid? Maar weet je nog niet goed hoe en in welke vorm? Bij MVO Nederland werken we samen met ondernemers aan het bereiken van de nieuwe economie. Daarvoor hebben we gedreven professionals en specialisten nodig – ook zzp’ers zijn welkom. Ben jij benieuwd naar MVO Nederland als werkgever? Bezoek dan op donderdag 14 november vanaf 15.00 uur onze Inhousedag voor een kijkje in de keuken en een kennismaking met MVO Nederland als potentiële werkgever.

MVO Nederland is de beweging van ondernemers in de nieuwe economie. We vormen een netwerk van partners dat werkt aan een economie die klimaatneutraal, circulair en inclusief is, en eerlijke ketens bevat. Tijdens deze inspirerende middag vertellen we je alles over onze strategie. Ook leer je de cultuur en collega’s van MVO Nederland (beter) kennen. En het is een mooi moment om andere duurzame professionals te ontmoeten.

Programma

  • 15.00 uur: Ontvangst & welkom door MVO Nederland
  • 15.15 uur: Korte quiz en presentatie over het werken bij MVO Nederland
  • 16.45 uur: Speeddate met collega’s en klanten van MVO Nederland
  • 17.30 uur: Netwerkborrel

Aanmelden

Helaas is dit evenement voor nu vol. Houd onze kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van een eventueel volgend event. Meer weten over werken bij MVO Nederland? Check onze webpagina hierover.

Ontvang onze nieuwsbrief

Benieuwd wat we allemaal al doen om de nieuwe economie te bereiken? Meld je dan net als 8000+ ontvangers aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns, handige tools, praktische downloads en inspirerende events.

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en het is altijd mogelijk om je uit te schrijven voor onze e-mails.