Nieuws

NE21: Het Verkiezingsdebat in 5 foto’s

opinie 1 februari 2021

NE21: Het Verkiezingsdebat was een zeer speciale editie van Nieuwe Economie-festival. Door de coronamaatregelen kwamen we niet – zoals voorgaande jaren – met zijn allen samen, maar keken alle gasten vanuit huis mee naar het programma in de Beurs van Berlage. Om terug te blikken op deze unieke dag, nemen we je aan de hand van vijf foto’s nog één keer mee door het programma.  Alsof je er zelf live bij was.

 

Foto’s: Photorepublic.nl

NE21 jury

We trapten af met de finale van de Minister van de nieuwe economie-verkiezing. De drie finalisten – Celina Kroon, Girma Segaar en Michel Scholte – deelden nog een keer hun visie met de jury en de kijkers thuis. De jury, bestaande uit Jan Terlouw, Jeroen Smit, Talitha Muusse, Marije van der Made, Prins Carlos en Maria van der Heijden, zat netjes op afstand tegenover het podium.

 

MINISTERIE NIEUWE ECONOMIE - MVO

Na tellen van de jury- en publieksstemmen werd Michel Scholte uitgeroepen als Minister van de nieuwe economie. Met trots nam hij zijn speldje in ontvangst.

 

NE21 coronamaatregelen

Voor, maar ook achter de schermen werden de coronamaatregelen uiteraard streng nageleefd. Zo ook door Michel Schuurman, Directeur Economie & Politiek bij MVO Nederland.

 

MINISTERIE NIEUWE ECONOMIE - MVO

Tijdens het verkiezingsdebat met 9 politici werd aan de hand van verschillende stellingen gedebatteerd over duurzame onderwerpen.

 

MINISTERIE NIEUWE ECONOMIE - MVO

Maria van der Heijden – directeur-bestuurder van MVO Nederland – opende de livestream met een persoonlijke boodschap en sloot tenslotte ook het geslaagde programma af met een dankwoord aan alle sprekers en kijkers.

NE21: Het Verkiezingsdebat terugkijken?

Heb je de NE21: Het Verkiezingsdebat gemist of wil je nog een keer kijken? Klik hier voor de opname van de livestream.

MVO Nederland

Geschreven door

MVO Nederland

Redactie

Ontvang onze nieuwsbrief

Benieuwd wat we allemaal al doen om de nieuwe economie te bereiken? Meld je dan net als 8000+ ontvangers aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns, handige tools, praktische downloads en inspirerende events.

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en het is altijd mogelijk om je uit te schrijven voor onze e-mails.