Nieuws

MVO Nederland verhuist naar Europalaan 101 in Utrecht

nieuws 19 september 2023

MVO Nederland verhuist naar de Drommedaris aan de Europalaan 101 in Utrecht. Het duurzame-bedrijvennetwerk betrekt de eerste verdieping van het gebouw dat onderdeel is van Dotslash, dé start- & scaleup community van de regio Utrecht. Het pand is in 2022 volledig gemoderniseerd en verduurzaamd waardoor het een toekomstbestendige en multifunctionele werkomgeving biedt voor de circa 60 medewerkers van MVO Nederland. MVO Nederland neemt hiermee afscheid van de locatie aan het Herculesplein 25.

De Drommedaris is een ideale werkplek voor start-ups en scale-ups in de omgeving Utrecht. In het bedrijfsverzamelcomplex werken ambitieuze ondernemers samen aan de groei van hun organisaties. Met deze stap versterken Dotslash Utrecht en MVO Nederland hun gedeelde doel om duurzame en maatschappelijk verantwoorde ondernemingen te stimuleren. Samen dragen ze bij aan een nieuwe economie waarin ondernemingen waarde creëren voor zowel zichzelf als voor de maatschappij als geheel. De keuze voor dit pand is mede gemaakt in samenwerking met Spring Real Estate en Aestate Ontrafelexperts B.V.

Meer informatie over de Drommedaris is te vinden op de website van Dotslash.

Ontvang onze nieuwsbrief

Benieuwd wat we allemaal al doen om de nieuwe economie te bereiken? Meld je dan net als 8000+ ontvangers aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns, handige tools, praktische downloads en inspirerende events.

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en het is altijd mogelijk om je uit te schrijven voor onze e-mails.