Nieuws

MVO Nederland op het Nationaal Sustainability Congres 2019

nieuws 25 september 2019

Op donderdag 7 november 2019 is het zover: het Nationaal Sustainability Congres 2019. Op dit grote duurzaamheidscongres levert ook MVO Nederland dit jaar weer een bijdrage aan het programma. Hieronder de belangrijkste hoogtepunten.

MVO Manager van het jaar

Tijdens de Verkiezing MVO Manager van het Jaar 2019 – die plaatsvindt op het congres – brengt onze directeur-bestuurder Maria van der Heijden als jurylid haar stem uit. De verkiezing is in het leven geroepen om mvo-managers in het zonnetje te zetten en hieruit nieuwe samenwerkingen te initiëren. De drie genomineerden van dit jaar: Sander Dekker (Manager Sustainability bij Van Oord), Jolanda Soons -Dings (Sustainability Program Leader bij Lamb Weston / Meijer) en Arnoud van Vliet (Manager CSR & Quality bij Zeeman).

Software made in Afrika

MVO Nederland komt ook aan het woord tijdens de parallelsessies. We praten je in deze sessie bij over ons project Software made in Africa – een samenwerking tussen vijf Nederlandse softwarebedrijven die Europese bedrijven laten zien dat Afrikaanse IT’ers dé oplossing zijn in de zoektocht naar IT-talent. Onder meer Incentro, Competa, Tunga Trinity en Caspar Coding hebben kantoren in Kenia, Oeganda en Ghana. Vanuit Afrika bedienen ze zowel klanten in de landen zelf als in Europa. En leiden ze nieuwe softwaretalenten op. Een win-winsituatie: het tekort aan developers krimpt en de werkgelegenheid in Afrika groeit.

Zelf bijwonen

Zelf het Nationaal Sustainability Congres bijwonen? Als partner van MVO Nederland ontvang je 100 euro korting op de toegangsprijs. Neem contact met ons op voor de kortingscode.

Ontvang onze nieuwsbrief

Benieuwd wat we allemaal al doen om de nieuwe economie te bereiken? Meld je dan net als 8000+ ontvangers aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns, handige tools, praktische downloads en inspirerende events.

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en het is altijd mogelijk om je uit te schrijven voor onze e-mails.