Nieuws

MVO Nederland, Natuur & Milieu en The Ex’Tax Project roepen nieuwe kabinet op: zet in op slim belastingstelsel

nieuws Nieuwe Rijkdom 15 maart 2021

De coronacrisis laat zien wat echt van waarde is in dit land. Zorgpersoneel, politieagenten, boa’s, leraren en vele anderen werken keihard om te zorgen dat Nederland veilig en gezond door deze crisis komt. Deze cruciale werkenden verdienen meer dan een welgemeend applaus. Wat ons betreft verdienen ze ook een ander belastingstelsel. Want door lagere arbeidspremies kunnen de salarissen omhoog en de onderbezetting aangepakt worden. Dat is waarom MVO Nederland, Natuur & Milieu en The Ex’Tax Project een oproep hebben opgezet voor een toekomstbestendig belastingstelsel. En jij kunt hem ondertekenen.

Van links tot rechts vindt men dat het huidige belastingstelsel niet meer voldoet aan de eisen van vandaag, laat staan aan de samenleving van morgen. De drie partijen roepen het nieuwe kabinet samen op om dit momentum te gebruiken en het stelsel fundamenteel te vernieuwen ten gunste van huidige én toekomstige generaties. Benut deze geweldige kans om een nieuwe, toekomstbestendige economie in te richten die bouwt aan brede welvaart met een slim belastingstelsel als één van de hoekstenen!

Onderteken de OPROEP

Wil je helpen om deze oproep voor toekomstbestendig belastingstelsel naar het kabinet te versterken? Onderteken hem dan eenvoudig op de pagina die je bereikt via de knop hieronder.

Ontvang onze nieuwsbrief

Benieuwd wat we allemaal al doen om de nieuwe economie te bereiken? Meld je dan net als 8000+ ontvangers aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns, handige tools, praktische downloads en inspirerende events.

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en het is altijd mogelijk om je uit te schrijven voor onze e-mails.