Nieuws

MVO Nederland en Change Inc. gaan samen werken aan de nieuwe economie

nieuws 9 februari 2021

MVO Nederland, de beweging van ondernemers in de nieuwe economie, en Change Inc., platform van toekomstmakers, gaan een strategische samenwerking aan. Gezamenlijk gaan ze de transitie naar de nieuwe economie verder versnellen. Voor Change Inc. betekent de samenwerking dat het gebruik kan maken van de kennis en kunde van MVO Nederland. Daarnaast kan MVO Nederland zijn activiteiten en projecten – en die van partners – toegankelijker maken voor een groter publiek. De komende maanden richten beide partijen zich op de exacte invulling van de samenwerking.

“Om de nieuwe economie te bereiken moeten we op alle thema’s versnellen. MVO Nederland gelooft daarbij in de kracht van samenwerking. Het grote, relevante bereik en de journalistieke capaciteiten van Change Inc. maken dat we nog meer waarde kunnen bieden aan onze partners, nog meer mensen kunnen bereiken en zo de transitie richting de nieuwe economie kunnen versnellen”, zegt Maria van der Heijden, directeur-bestuurder van MVO Nederland.

“De veranderkracht die nodig is om de toekomsteconomie vorm te geven zit bij het bedrijfsleven”, aldus Yoeri van Alteren, oprichter en directeur van Change Inc. “In samenwerking met MVO Nederland zijn we nog beter in staat om de bedrijven van de toekomst te informeren, te inspireren, en met elkaar in verbinding te brengen, met als doel om de transitie naar een betere toekomst sneller te realiseren.”

Ontvang onze nieuwsbrief

Benieuwd wat we allemaal al doen om de nieuwe economie te bereiken? Meld je dan net als 8000+ ontvangers aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns, handige tools, praktische downloads en inspirerende events.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je organisatienaam in
Vul je e-mailadres in

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en het is altijd mogelijk om je uit te schrijven voor onze e-mails.