Nieuws

MVO Nederland benoemt Bram Adema tot lid van de Raad van Toezicht

nieuws 2 juni 2020

MVO Nederland benoemt Bram Adema (54) tot lid van de Raad van Toezicht, het uit zes leden bestaande, toezichthoudende orgaan van MVO Nederland. Bram Adema volgt met deze benoeming Anne-Marie Rakhorst op.

Bram Adema is oprichter en directeur van CFP Green Buildings, dat zich inzet voor het verduurzamen van alle gebouwen en huizen in Nederland. Adema is bovendien een van de initiatiefnemers van Green Deal Circular Buildings – een Nederlands publiekprivaat samenwerkingsverband – en het Green Buildings-congres. Ook is hij bestuurslid van de Dutch Green Building Council – maatschappelijke organisatie voor duurzame gebouwen en vastgoed – en gastdocent voor het MSc-programma van Saxion University in Real Estate & Facility Management. Adema is vader van twee zoons.  

Bram Adema: “Met CFP Green Buildings zetten we ons in voor de verduurzaming van gebouwen in Nederland. Het verminderen van CO2-uitstoot en circulariteit spelen daarbij een grote rol. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis en ervaring de komende tijd in te zetten als toezichthouder van MVO Nederland en daarmee bij te dragen aan het versnellen van de transitie naar een nieuwe economie.”  

Alle leden van de Raad van Toezicht zijn hier te vinden.   

Ontvang onze nieuwsbrief

Benieuwd wat we allemaal al doen om de nieuwe economie te bereiken? Meld je dan net als 8000+ ontvangers aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns, handige tools, praktische downloads en inspirerende events.

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en het is altijd mogelijk om je uit te schrijven voor onze e-mails.