Nieuws

Michel Schuurman verlaat na tien jaar MVO Nederland

nieuws 30 maart 2022

Directeur politiek & economie Michel Schuurman verlaat na een tienjarig dienstverband MVO Nederland. In die rol was hij verantwoordelijk voor de relaties met de politiek, overheid en financiële sector vanuit het netwerk van duurzame ondernemers. Hij werkte nauw samen met koplopende bedrijven en de raad van partners om de zeven thema’s van de nieuwe economie en lobbyagenda vorm te geven en uit te voeren. Daarvoor heeft Michel zich ingezet voor de ontwikkeling richting een meer circulaire economie.

Michel heeft de rol van de agenderende en lobbyfunctie van MVO Nederland met verve vervuld. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Namens alle partners heel veel dank! Vanaf 1 april gaan we opgewekt verder, onder meer met wat hij heeft ontwikkeld”, zegt Maria van der Heijden, directeur-bestuurder van MVO Nederland. 

Ontvang onze nieuwsbrief

Benieuwd wat we allemaal al doen om de nieuwe economie te bereiken? Meld je dan net als 8000+ ontvangers aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns, handige tools, praktische downloads en inspirerende events.

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en het is altijd mogelijk om je uit te schrijven voor onze e-mails.