Nieuws

Lancering Futureproof.Community voor circulaire ondernemers Oost-Nederland

nieuws 18 januari 2019

Op 16 januari lanceerde Eddy van Hijum de Futureproof.community cirkelpagina Circulaire Economie Overijssel. Op deze cirkelpagina van Futureproof.community biedt Overijssel een krachtig netwerk van overheden, ondernemers, onderzoek & onderwijs en ondernemende inwoners die gezamenlijk inspelen op de kansen die circulaire economie biedt.

CIRCULAIRE ECONOMIE OVERIJSSEL

Circulair Overijssel maakt gebruik van Futureproof.community voor het versterken van het netwerk en circulair ondernemen te stimuleren middels matchmaking. Ondernemers die werken aan een circulaire economie kunnen gebruik maken van deze cirkelpagina en hun duurzame uitdaging of oplossing plaatsen. Wil je meer informatie over hoe Futureproof.community werkt en bijdraagt aan de nieuwe economie? Je vindt het hier.

CIRCULAIR AAN DE SLAG

De cirkel is een onderdeel van de website circulairaandeslag.nl. Deze site ondersteunt ondernemers die willen werken aan hun circulariteit, maar niet goed weten hoe of waar te beginnen, zeker in de veelheid aan instrumenten die er beschikbaar zijn. Aan de hand van maximaal 4 eenvoudige vragen over wat de ondernemer op dit moment bezig houdt wordt een selectie gemaakt van de instrumenten die de ondernemer verder kan helpen met het vraagstuk wat hem of haar bezig houdt en tegelijkertijd verder kan brengen in de circulaire transitie.

CIRCULAIR IN 2050

Overijssel in 2050 circulair. Een uitdagende opgave vol kansen voor overheden, ondernemers, onderzoekers en ondernemende inwoners. Het programma Circulair Overijssel brengt relevante partijen bij elkaar om de circulaire transitie te versnellen. Met de kracht van het netwerk versnelt Overijssel de kansen die de circulaire economie biedt voor ondernemers en inwoners.

OOK INTERESSE IN EEN CIRKELPAGINA?

Wil je meer weten over cirkels op Futureproof.community, onze projecten of heb je interesse in een samenwerking? Neem dan contact met ons op.

Ontvang onze nieuwsbrief

Benieuwd wat we allemaal al doen om de nieuwe economie te bereiken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns en blogs, nieuws en events.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je organisatienaam in
Vul je e-mailadres in

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en gebruiken je mailadres alleen voor mails waarvan je hebt aangegeven deze te willen ontvangen.