Nieuws

Fiets mee met MVO Nederland in de Climate Classic

nieuws 29 april 2021

Een sportieve afvaardiging van ⁦MVO Nederland fietst samen met anderen op maandag 14 juni de Climate Classic. Oftewel: een tocht over de denkbeeldige nieuwe kust van Nederland als we klimaatverandering niet stoppen. Een aantal partners heeft al aangegeven mee te fietsen als bedrijventeam. Maar meer deelnemers zijn welkom. Hoe groter de beweging, hoe meer impact. Met je deelname leg je namelijk ook een belofte vast om je footprint te verminderen.

Ben je sportief en wil je ook een bijdrage leveren aan meer bewustzijn voor de klimaatverandering? Schrijf je dan in als bedrijventeam en fiets mee met honderden andere deelnemers. De totale route loopt van Breda naar Groningen en is bijna 400 kilometer. Vind je dat een tikkie te ver – kunnen we ons goed voorstellen – dan zijn er ook afstanden vanaf 125 kilometer beschikbaar.

Route NAAR de nieuwe economie

Fiets je mee met jouw bedrijf, ligt jouw hoofdkantoor langs de route en ben je partner van MVO Nederland? Dan bieden we je de kans op een plekje op de routekaart naar de nieuwe economie. Daarop bieden we ruimte aan een aantal partners om hun duurzame ambitie te beschrijven. Én hebben de fietsers iets om over te praten als ze erlangs rijden. Interesse? Neem contact op via communicatie@mvonederland.nl

Gewoon aanmelden mag natuurlijk ook.  Alle informatie over de route en inschrijven vind je op de site van de Climate Classic.

Ontvang onze nieuwsbrief

Benieuwd wat we allemaal al doen om de nieuwe economie te bereiken? Meld je dan net als 8000+ ontvangers aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns, handige tools, praktische downloads en inspirerende events.

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en het is altijd mogelijk om je uit te schrijven voor onze e-mails.