Nieuws

De podcast van MVO Nederland: Ondernemen in de nieuwe economie

nieuws 25 november 2020

MVO Nederland maakt een eigen podcastserie, getiteld ‘Ondernemen in de nieuwe economie’. Omdat we ervan overtuigd zijn dat dit medium je op een andere manier kan inspireren en je niet alles in tekst tot je kunt nemen. Maar ook omdat het een perfect medium is om bijvoorbeeld tijdens reistijd tot je te nemen. We houden de afleveringen bewust beperkt to maximaal 45 minuten, waardoor je op een laagdrempelige manier kunt leren over alles rondom toekomstbestendig ondernemen. Abonneer je op onze podcast via Spotify, Apple Podcasts of Soundcloud om nieuwe afleveringen automatisch in je feed te ontvangen.

Seizoen 1

Seizoen één omvat zeven afleveringen waarin we aan de hand van de zeven thema’s van onze Nieuwe Businessagenda in gesprek gaan met een ondernemer die zich bezighoudt met dat specifieke thema. Hij of zij wordt vergezeld door een expert op datzelfde thema en Maria van der Heijden, directeur-bestuurder van MVO Nederland. Presentatie is in handen van Glenn van der Burg.

Seizoen 2

Het tweede seizoen staat helemaal in het teken van onze campagne Minister van de nieuwe economie. We spreken met juryleden van deze verkiezing – Jeroen Smit, Talitha Muusse, Jan Terlouw, Prins Carlos, Marije van der Made en Maria van der Heijden – over de rol van de politiek op weg naar de ontwikkeldoelen. Verwacht ook nog gesprekken met politici en natuurlijk de uiteindelijk gekozen Minister van de nieuwe economie.

Ontvang onze nieuwsbrief

Benieuwd wat we allemaal al doen om de nieuwe economie te bereiken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns en blogs, nieuws en events.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je organisatienaam in
Vul je e-mailadres in

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en het is altijd mogelijk om je uit te schrijven voor onze e-mails.