Nieuws

Bénédicte Ficq doet pleidooi voor toekomst op Dag voor DoenDenkers

nieuws DVDD Nieuwe Rijkdom 24 april 2023

Bénédicte Ficq doet een pleidooi voor de toekomst op Dag voor Doendenkers, het grootste zakelijke duurzaamheidsfestival van het jaar op 9 juni 2023. Zij is daarmee een van de keynotesprekers op hét event voor partners van MVO Nederland. De advocate is door vakgenoten jaren achtereen verkozen tot beste vrouwelijke strafpleiter. In 2022 stelde Ficq dat bij demonstraties van klimaatactivisten door de politie sneller wordt ingegrepen dan bij boerenprotesten. Ook is ze lid van Extinction Rebellion.

Het programma voor hét event voor MVO Nederland-partners krijgt langzaam vorm. Zo leidt dagvoorzitter Lucas de Man je in het Beatrix Theater door een inhoudelijk én actief programma, waarin je zelf jouw balans vindt tussen denken en doen. Dit jaar volg je onder meer een workshop transitietaal, een stoomcursus imvo-wetgeving of een mini-masterclass medemenselijk ondernemen. In ‘Eet Nederland gezonder‘ leer je hoe biodiversiteit in te kopen en in ‘De weg naar een Zero Waste Organisatie‘ ga je onder begeleiding van hoofdsponsor Renewi interactief aan de slag met het afvalvrij maken van jouw bedrijf. De dag wordt afgesloten door een theatrale talk over de toekomst van werk door actrice Isil Vis.

Meer informatie over Dag voor Doendenkers

Verwacht de komende weken meer updates over het programma van Dag voor Doendenkers. Via de knop hieronder vind je alle informatie.

Ontvang onze nieuwsbrief

Benieuwd wat we allemaal al doen om de nieuwe economie te bereiken? Meld je dan net als 8000+ ontvangers aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns, handige tools, praktische downloads en inspirerende events.

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en het is altijd mogelijk om je uit te schrijven voor onze e-mails.