Netwerk Toerisme

Het Netwerk Toerisme is hét netwerk voor toekomstbestendig en duurzaam ondernemen in de toerismesector. Het netwerk verbindt, versterkt en stimuleert de sector om samen te werken in de nieuwe economie. Daar profiteren organisaties, vakantiebestemmingen en de sector als geheel van. MVO Nederland faciliteert samenwerking en innovaties. Door kennis en ervaringen face-to-face en online te delen. En door projecten te begeleiden die binnen het netwerk zijn ontwikkeld.

MVO Nederland richt zich met het Netwerk Toerisme vooral op het verminderen van plastic op vakantiebestemmingen, het reduceren van CO2-uitstoot en het circulair maken van accommodaties. Binnen deze thema’s ontwikkelt het netwerk coalities rondom innovatieve projecten. Twee keer per jaar delen deelnemers de geleerde lessen in een netwerkbijeenkomst.

Waarom zou je je aansluiten bij het Netwerk Toerisme?

Als je actief bent in de toerismesector en je wilt toekomstbestendig en duurzaam ondernemen, is deelnemen aan dit netwerk een goed begin. Je ontmoet gelijkgestemde bedrijven en organisaties, doet kennis en ervaring op om jouw bedrijfsvoering te verbeteren, en pakt uitdagingen op met de hele sector. De faciliterende rol van MVO Nederland zorgt ervoor dat je ook inspiratie opdoet buiten de sector. En wie weet samenwerkingen aangaat die bijdragen aan het bereiken van de nieuwe economie.

Wie zitten er al in het Netwerk Toerisme?

Onder meer TUI Benelux, Riksja Travel, Landal GreenParks en Footprint Travel zijn al lid van het Netwerk Toerisme. We maken onze beweging graag zo groot mogelijk dus aansluiten kan. Bekijk hier welke bedrijven op dit moment in het netwerk toerisme zitten.

Hoe sluit je je aan bij het Netwerk Toerisme van MVO Nederland?

Wil je als bedrijf actief in de toerismesector ook werken aan de nieuwe economie? Of ben je benieuwd wat jouw organisatie uit het netwerk Toerisme kan halen? Laat dan hieronder je gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op.

Wie ben je
Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je mobiele telefoonnummer in
Vul je emailadres in
Waar werk je
Vul je organisatienaam in
Vul je KVK in
Geef aan hoeveel medewerkers jouw organisatie heeft

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Ontvang onze nieuwsbrief

Benieuwd wat we allemaal al doen om de nieuwe economie te bereiken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns en blogs, nieuws en events.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je organisatienaam in
Vul je e-mailadres in

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en het is altijd mogelijk om je uit te schrijven voor onze e-mails.