Netwerk Brancheorganisaties

In het Netwerk Brancheorganisaties zitten vertegenwoordigers van brancheorganisaties en ondernemers- en beroepsverenigingen. Onder begeleiding van MVO Nederland zetten ze stappen naar de nieuwe economie. Door samen op te trekken, van elkaar te leren en vooral samen duurzame innovaties te ontwikkelen. Het doel is de bij de brancheorganisaties aangesloten mkb-bedrijven te inspireren ook te werken aan het zo snel mogelijk bereiken van de nieuwe economie. Het is tenslotte de enige manier om te kunnen blijven ondernemen.

Deelnemers aan het Netwerk Brancheorganisaties krijgen van MVO Nederland de handvatten om niet alleen hun leden toekomstbestendig te laten ondernemen, maar ook om hun eigen organisatie stappen te laten zetten. Zo komt het netwerk drie maar per jaar samen om acties te bepalen en richting te geven. Verder organiseren we diverse netwerk- en kennisevents om anderen in en buiten het netwerk te ontmoeten, wat regelmatig leidt tot onverwachte samenwerkingen en innovaties. Leidraad bij alle activiteiten is onze Nieuwe Businessagenda die de snelste route toont naar de nieuwe economie.

Waarom zou je je aansluiten bij het Netwerk Brancheorganisaties?

Als lid van het Netwerk Brancheorganisaties faciliteren wij je bij het ontwikkelen van duurzame initiatieven. In de sector, bij leden en intern. Samen met circa dertig andere brancheorganisaties bepaal je de spelregels in de nieuwe economie. Je zet samen projecten op die goed zijn voor de wereld, maar ook voor jou als organisatie. En hebt invloed op de politieke lobby in Den Haag en Brussel.

Wie zijn er al aangesloten bij het Netwerk Brancheorganisaties?

Onder meer de Koninklijke Horeca Nederland, de Koninklijke Metaalunie, de Nederlandse Cosmeticavereniging en UNETO-VNI zijn al aangesloten. Bekijk hier de volledige lijst aangesloten bedrijven.

Hoe sluit je je aan bij het Netwerk Brancheorganisaties van MVO Nederland?

Wil je als brancheorganisatie ook werken aan de nieuwe economie? Of ben je benieuwd wat jullie uit het Netwerk Brancheorganisaties kunnen halen? Laat dan hieronder je gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op.

Wie ben je
Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je mobiele telefoonnummer in
Vul je e-mailadres in
Waar werk je
Vul je organisatienaam in
Vul je KVK in
Geef aan hoeveel medewerkers jouw organisatie heeft

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Ontvang onze nieuwsbrief

Benieuwd wat we allemaal al doen om de nieuwe economie te bereiken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns en blogs, nieuws en events.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je organisatienaam in
Vul je e-mailadres in

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en het is altijd mogelijk om je uit te schrijven voor onze e-mails.