NE20: jouw aandeel in de nieuwe economie

Stel je voor: een plek waar duizend ondernemers, experts en beslissers bijeen komen. Allemaal met hetzelfde doel voor ogen: sneller naar een circulaire, klimaatneutrale en inclusieve economie met eerlijke ketens. Donderdag 23 januari 2020 is de Beurs van Berlage deze plek! Voor één dag verandert dit traditionele middelpunt van de financiële wereld in het grootste zakelijke duurzaamheidsfestival van het jaar: NE20. Oftewel: Nieuwe Economie ’20.

NE20 biedt bezoekers alles wat een festival te bieden heeft, alleen dan met een inspirerend programma over de belangrijkste thema’s binnen de nieuwe economie: klimaatneutraal, circulair en inclusief ondernemen met eerlijke ketens. Bezoekers kiezen zelf of ze inzetten op een specifiek thema of juist hun aandeel verspreiden over de verschillende mini-colleges, paneldiscussies, interactieve break-outs en spraakmakende keynotes.   

Sofie van den Enk, JOris luyendijk EN MARK VAN BAAL 

Festivalvoorzitter van NE20 is Sofie van den Enk. Zij interviewt ondernemers op haar enthousiaste manier en gidst bezoekers door het volle dagprogramma. Een van de hoofdsprekers is Mark van Baal, die als Follow This-oprichter Shell van binnenuit probeert te verduurzamen. Daarnaast komt Joris Luyendijk een inkijk geven in zijn nieuwste project over diversiteit. Uiteraard biedt het festival op de rijk gevulde beursvloer volop mogelijkheden tot netwerken met gelijkgestemde ondernemers.   Bezoek het NE20-festival en bepaal wat jouw aandeel in de nieuwe economie is. Pak het blokkenschema erbij en kies zelf welke mini-colleges, paneldiscussies, interactieve break-outs en spraakmakende keynotes je bezoekt. De ene keer wellicht meer gericht op financieel resultaat halen, de andere keer maatschappelijk verantwoord. Zoek de balans tussen de verschillende thema’s of zet juist vol in op circulair ondernemen – het is aan jou. En natuurlijk is er tussendoor voldoende tijd om met andere festivalgangers te netwerken op de bruisende beursvloer. Altijd een goede investering. Verdere invulling van het programma volgt de komende weken via de kanalen van MVO Nederland. 

TICKETINFORMATIE 

Het programma voor NE20 vullen we de komende weken verder aan op de speciale eventpagina, te vinden op  www.ne20.nl. Daar vind je ook de mogelijkheid om tickets aan te schaffen. Partners van MVO Nederland krijgen een gratis ticket en kunnen extra medewerkers meenemen tegen een gereduceerd tarief van 99 euro per persoon, exclusief btw. Reguliere tickets zijn verkrijgbaar voor 279 euro per stuk, exclusief btw.   

Alles over NE20

Ontvang onze nieuwsbrief

Benieuwd wat we allemaal al doen om de nieuwe economie te bereiken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns en blogs, nieuws en events.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je organisatie naam in
Vul je email adres in

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en gebruiken je mailadres alleen voor mails waarvan je hebt aangegeven deze te willen ontvangen.