MVO Nederland-aandeel

Wij zijn er trots op dat jij met of namens jouw bedrijf onderdeel bent van onze beweging van ondernemers in de nieuwe economie. Hopelijk vind jij dat ook. En wil je dat kunnen delen met anderen. Wij vinden in ieder geval dat jouw aandeel gezien mag worden. Ook om anderen te inspireren toekomstbestendig te ondernemen. Daarom hebben we nu iets leuks voor jou als partner: het MVO Nederland-aandeel. Een eenvoudig te downloaden afbeelding om jouw bijdrage zichtbaar te maken. Op je website, social media of ingelijst op kantoor. Volledig op maat gemaakt voor elk kanaal. En te personaliseren met een handtekening van iemand in jouw organisatie. Net als een echt aandeel. Hieronder lees je hoe je hiermee aan de slag kunt.

Aandeel-twitter-1024x512

Online

  1. Kies hieronder waar je het aandeel wilt gaan plaatsen

    We bieden verschillende formaten aan voor op je online kanalen.

  2. Ga voor een algemene ondertekening of onderteken het persoonlijk

    Aan de algemene ondertekening hoef je niets te doen. Die is ondertekend met ‘wij doen mee!’ Wil je een persoonlijke versie? Dat kan ook. Onderteken hem zelf of laat hem (digitaal) ondertekenen door je CEO, mvo-manager of iemand anders.
  3. Tag MVO Nederland in je bericht

    Dit vergroot niet alleen het bereik van je post, maar zorgt er ook voor dat wij kunnen reageren.

VOOR OP Linkedin

Download hieronder een aandeel dat op maat is gemaakt voor plaatsing als standaard LinkedIn-post. Kies voor de versie waarop je zelf een handtekening kunt toevoegen of de versie waarop wij alvast een standaard handtekening hebben gezet. It’s up to you.

Met persoonlijke handtekening
Met standaard handtekening

VOOR OP Twitter

Download hieronder een aandeel dat op maat is gemaakt voor plaatsing als Twitter-post. Kies voor de versie waarop je zelf een handtekening kunt toevoegen of de versie waarop wij alvast een standaard handtekening hebben gezet. It’s up to you.

Met persoonlijke handtekening
Met standaard handtekening

VOOR OP Instagram

Download hieronder een aandeel dat op maat is gemaakt voor plaatsing als Instagram-post. Kies voor de versie waarop je zelf een handtekening kunt toevoegen of de versie waarop wij alvast een standaard handtekening hebben gezet. It’s up to you.

Met persoonlijke handtekening
Met standaard handtekening

VOOR OP Facebook

Download hieronder een aandeel dat op maat is gemaakt voor plaatsing als Facebook-post. Kies voor de versie waarop je zelf een handtekening kunt toevoegen of de versie waarop wij alvast een standaard handtekening hebben gezet. It’s up to you.

Met persoonlijke handtekening
Met standaard handtekening

Offline

Laat je collega’s en de bezoekers op kantoor zien dat jouw bedrijf werkt aan de nieuwe economie. Print het aandeel, onderteken of laat ondertekenen, en geef het een mooie plek aan de muur of op je bureau. Zo vergroot je ook nog eens de kans dat je iemand ermee inspireert die langsloopt! Stuur je ons een foto als hij hangt? Dat kan door een mail te sturen aan contact@mvonederland.nl.

VOOR OP JE KANTOOR

Klik op de knop hieronder om het bestand te downloaden in A3- of A4-formaat.

A4-formaat om uit te printen
A3-formaat om uit te printen

Ontvang onze nieuwsbrief

Benieuwd wat we allemaal al doen om de nieuwe economie te bereiken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns en blogs, nieuws en events.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je organisatienaam in
Vul je e-mailadres in

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en gebruiken je mailadres alleen voor mails waarvan je hebt aangegeven deze te willen ontvangen.