Match je weg naar de nieuwe economie met Futureproof Community

Het realiseren van de nieuwe economie kan ook online. Op onze Futureproof Community – het matchmakingplatform voor duurzame ondernemers – brengen we uitdagingen en oplossingen van bedrijven bij elkaar. Dus ben je bijvoorbeeld op zoek naar een partner om jouw duurzame idee mogelijk te maken? Of heb je een oplossing voor een bepaalde vraag? Breng jouw uitdaging of oplossing onder de aandacht bij Futureproof Community-members en maak snel die match.

Het doel van Futureproof Community is simpel: ondernemers laten samenwerken in de nieuwe economie. Omdat we ervan overtuigd zijn dat we dit doel alleen samen kunnen bereiken, verbind je je op dit platform met duizenden members snel met mensen, bedrijven en organisaties die passen bij wat jij nodig hebt.

Voordelen voor partners

Ben je partner van MVO Nederland? Dan helpen we je met het opstellen van je items en denken we graag met je mee over jouw volgende stap. De nieuwe economie komt sneller dichterbij dankzij ons allemaal.

Match en werk samen

Dus wil jij jouw uitdaging of oplossing delen onder duizenden andere duurzaam ondernemers? En daarmee niet alleen je eigen bedrijf te verduurzamen, maar ook de weg naar de nieuwe economie versnellen? Wil jij je laten inspireren door andere members en op de hoogte blijven van duurzaamheidsevents? Meld je dan vandaag nog aan op Futureproof Community via de knop hieronder.

Ga naar Futureproof Community