Individuele bedrijven

Als je als ondernemer wilt blijven ondernemen in de toekomst moet je nu stappen zetten. Stappen die leiden tot concrete innovaties op het vlak van klimaatneutraal, circulair, inclusief en eerlijk ondernemen. Die innovaties beginnen vaak bij bewustwording, inspiratie en advies. MVO Nederland ondersteunt je bij al deze zaken, zodat je jouw toekomstbestendige ambities waarmaakt. En er uiteindelijk ook business uithaalt natuurlijk.

Wij bieden bedrijven de voorwaarden om de volgende stap te zetten. Van coachingsessies rondom je mvo-beleid tot workshops over hoe je de dialoog aangaat met stakeholders. En van strategiesessies rondom bijvoorbeeld de SDG’s tot netwerkevents om andere ondernemers te ontmoeten. Zo mogelijk stemmen we activiteiten af op de sector waarin je actief bent of het thema waarin je geïnteresseerd bent. Maar zoals het een effectieve beweging betaamt: je haalt er uiteindelijk het meest uit als je zelf ook aan de slag gaat. Samen maken we de nieuwe economie werkelijkheid. En waarborgen we de toekomst van jouw onderneming.

Ons netwerk

Als je je aansluit bij onze beweging profiteer je van een netwerk van meer dan 2.000 gelijkgestemde ondernemers. Wij faciliteren samenwerkingen, begeleiden innovatieprocessen en werken samen met jou aan concrete resultaten.

Meer informatie

Wil je meer weten over de faciliterende rol die MVO Nederland kan spelen voor jouw organisatie? Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op. 

Wie ben je
Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je mobiele telefoonnummer in
Vul je emailadres in
Waar werk je
Vul je organisatienaam in
Vul je KVK in
Geef aan hoeveel medewerkers jouw organisatie heeft

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Ontvang onze nieuwsbrief

Benieuwd wat we allemaal al doen om de nieuwe economie te bereiken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns en blogs, nieuws en events.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je organisatienaam in
Vul je e-mailadres in

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en het is altijd mogelijk om je uit te schrijven voor onze e-mails.