IMVO-vouchers: verduurzaam je handelsketen

Ben jij een mkb-ondernemer met duurzame, internationale ambities en kan je wel wat financiële steun gebruiken voor het verduurzamen van je keten? Of ben je een adviesbureau op zoek naar budget voor onderzoek naar een eerlijke keten? MVO Nederland biedt je een steun in de rug: de IMVO-voucher. Met deze voucher krijg je vijftig procent terug van de kosten voor het inhuren van een externe adviseur om jouw internationale handelsketen te verduurzamen – tot een maximum van 10.000 euro. MVO Nederland heeft voor heel 2021 een beperkt aantal vouchers beschikbaar – lees verder om erachter te komen of je in aanmerking komt voor een voucher. Deze regeling wordt je aangeboden door het ministerie van Buitenlandse Zaken.

WAAR KUN JE DE IMVO-VOUCHER VOOR GEBRUIKEN?

De IMVO-voucher is door mkb-ondernemers (5 – 250 medewerkers) en adviesbureaus in te zetten voor onder meer haalbaarheidsstudies, advies over het transparanter maken van je keten, de introductie van duurzame innovaties of voor het opzetten van pilotprojecten. Een concreter beeld hebben? Lees de verhalen van drie ondernemers die dankzij de voucher hun keten konden verduurzamen:

HOEVEEL VOUCHERS ZIJN ER BESCHIKBAAR DIT JAAR?

Elk jaar zijn er een beperkt aantal vouchers beschikbaar. Hieronder zie je hoeveel er op dit moment zijn uitgegeven en hoeveel er nog beschikbaar zijn.

Nog maar 4 vouchers beschikbaar dit kwartaal

6 vouchers uitgegeven in 2021

STEL JE EEN VRAAG OVER DE IMVO-VOUCHER

Vraag je je af of je in aanmerking komt voor een IMVO-voucher? Heb je moeite om je onderzoeksvraag scherp te stellen? Onze experts helpen je graag met alles wat je nodig hebt. Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je een vraag die niet kan wachten, neem dan rechtstreeks contact op via 030 – 230 5 606.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je e-mailadres in
Vul je mobiele telefoonnummer in
Vul je organisatienaam in
We horen graag in grove lijnen waar jij de imvo-voucher voor zou willen gebruiken.

HOE VRAAG JE DE VOUCHER AAN?

Als je gelijk een aanvraag wilt doen voor een IMVO-voucher doorloop je de volgende stappen:

  1. Kijk of je voldoet aan de voorwaarden.
  2. Download het aanvraagformulier en vul deze in.
  3. Mail de aanvraag met een offerte van je adviseur aan imvovouchers@mvonederland.nl.

MVO Nederland beoordeelt of jouw aanvraag voldoet. Uiteraard nemen wij na jouw aanvraag contact met je op.

HANDIGE Links