IMVO-vouchers

Ben jij een mkb-ondernemer met duurzame en internationale ambities? En kan je een financieel steuntje in de rug gebruiken? MVO Nederland helpt je graag verder. En wel met de IMVO-voucher (Internationaal Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen). Met deze voucher krijg je vijftig procent terug van advieskosten voor het verduurzamen van jouw internationale handelsketen. De afgelopen jaren profiteerden al meer dan 150 bedrijven van de IMVO-voucher. De regeling staat in 2020 open voor aanvragen van 1 januari tot 30 november 2020.

HOE WERKT HET?

Wil jij advies inwinnen over mogelijke verbeteringen in de manier waarop je handelspartner omgaat met mens of milieu of een pilotproject starten? Controleer of je aan onderstaande voorwaarden voldoet en vul het aanvraagformulier onderaan deze pagina in. Deze regeling wordt je aangeboden door het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Voorwaarden

  • Het gaat om verbeteringen in een van de door het ministerie goedgekeurde landen
  • Jouw onderneming heeft minimaal 5 en maximaal 250 medewerkers

Geldt dit voor jou? Dan kom je zeer waarschijnlijk in aanmerking voor deze vijftig procent retour, tot een maximum van 10.000 euro (ex btw). Voor een compleet overzicht van alle voorwaarden, kijk hier.

HULP NODIG?

Vraag je je af of je in aanmerking komt voor een IMVO-voucher? Heb je moeite om je onderzoeksvraag scherp te stellen? Of wil je eerst een beter beeld krijgen van de MVO-risico’s in jouw keten? Onze experts helpen je graag met alles wat je nodig hebt. Ook na afloop, zodra je je resultaten wilt toepassen op je onderneming. Neem contact met ons op via IMVOvouchers@mvonederland.nl of 030-2305606.

VRAAG jouw IMVO-VOUCHER AAN

Download het aanvraagformulier, vul hem in en mail hem samen met de offerte van je adviseur aan IMVOvouchers@mvonederland.nl. MVO Nederland beoordeelt of jouw aanvraag voldoet. Uiteraard nemen wij na jouw aanvraag contact met je op.

Neem contact op