IMVO-vouchers

Ben jij een mkb-ondernemer met duurzame en internationale ambities? En kan je een financieel steuntje in de rug gebruiken? MVO Nederland helpt je graag verder. En wel met de IMVO-voucher (Internationaal Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen). Met deze voucher krijg je vijftig procent terug van advieskosten voor het verduurzamen van jouw internationale handelsketen. Deze regeling wordt je aangeboden door het ministerie van Buitenlandse Zaken.

HOE WERKT HET?

Wil jij advies inwinnen over mogelijke verbeteringen in de manier waarop je handelspartner omgaat met mens of milieu of een pilotproject starten? Gaat het om verbeteringen in een van de door het ministerie goedgekeurde landen? En heeft je onderneming minimaal 5 en maximaal 250 medewerkers? Dan kom je zeer waarschijnlijk in aanmerking voor deze vijftig procent retour, tot een maximum van 10.000 euro (ex btw). Het enige wat je hoeft te doen is ons aanvraagformulier in te vullen, dat je onderaan deze pagina vindt, en deze samen met de offerte van de adviseur naar ons te e-mailen.

GOED OM TE WETEN

Voordat je meteen je aanvraag doet, geven we je nog wel graag wat extra informatie mee.

  • Projecten die zich richten op ontbossing, gender, kinderarbeid en leefbaar loon krijgen voorrang
  • Je bent (of wordt) partner van MVO Nederland
  • Gebruik onze projectplan template zodat je direct aan de slag kunt
  • De afgelopen jaren profiteerden al meer dan 150 bedrijven van de IMVO-voucher. Word geïnspireerd door het verhaal van Agrofair en Moyee Coffee.

Voor een compleet overzicht van alle voorwaarden, kijk hier.

HULP NODIG?

Vraag je je af of je in aanmerking komt voor een IMVO-voucher? Heb je moeite om je onderzoeksvraag scherp te stellen? Of wil je eerst een beter beeld krijgen van de MVO-risico’s in jouw keten? Onze experts helpen je graag met alles wat je nodig hebt. Ook na afloop, zodra je je resultaten wilt toepassen op je onderneming. Neem contact met ons op via IMVOvouchers@mvonederland.nl of 030-2305606, bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 08.30 en 15.00 uur.

VRAAG IMVO-VOUCHER AAN

Download het aanvraagformulier, vul hem in en mail hem samen met de offerte van je adviseur aan IMVOvouchers@mvonederland.nl MVO Nederland beoordeelt of jouw aanvraag voldoet. Uiteraard nemen wij na jouw aanvraag contact met je op.