Groepen bedrijven

Of je nu werkt in mkb of bij het grootbedrijf: je moet blijven innoveren om aan de wensen van klanten te kunnen blijven voldoen. Zeker nu klanten onderwerpen als klimaatneutraliteit, de circulaire economie, inclusief ondernemen en eerlijke ketens meenemen in hun aankoopbeslissing. Innoveren op deze gebieden is echter niet eenvoudig. En kun je niet alleen. MVO Nederland faciliteert innovatieve samenwerkingen naar de nieuwe economie.

Als onafhankelijke organisatie met kennis zijn wij de ideale partij om bedrijven optimaal te laten samenwerken. Of ze nu in dezelfde sector of keten zitten, of juist niet. Ook omdat we weten dat samenwerking niet vanzelf gaat, en het tijd en geld kost. Niet voor niets hebben sommige CEO’s in dezelfde keten elkaar nog nooit gesproken. De wil om te innoveren is er vaak wel, maar de dagelijkse verantwoordelijkheden en activiteiten gaan bij menig organisatie voor.

Maak je ambities in de nieuwe economie waar

MVO Nederland is jouw spil met kennis over toekomstbestendig ondernemen. Wij agenderen de belangrijkste actiepunten en bepalen de spelregels in de samenwerking. Vind je het lastig om je ambities te bepalen? En ze om te zetten naar actie? Het meest ambitieuze wat een sector of keten te bieden heeft brengen wij graag naar een coalitie-, project- of netwerksamenwerking. Vertrouw het aan MVO Nederland toe om nu wél de volgende stap in de sector te zetten.

Meer informatie

Wil je meer weten over de faciliterende rol die MVO Nederland kan spelen in jouw innovatieproject naar de nieuwe economie? Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op. 

Wie ben je
Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je mobiele telefoonnummer in
Vul je emailadres in
Waar werk je
Vul je organisatienaam in
Vul je KVK in
Geef aan hoeveel medewerkers jouw organisatie heeft

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

 

Links

Enkele door MVO Nederland gefaciliteerde samenwerkingen:

Ontvang onze nieuwsbrief

Benieuwd wat we allemaal al doen om de nieuwe economie te bereiken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns en blogs, nieuws en events.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je organisatienaam in
Vul je e-mailadres in

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en het is altijd mogelijk om je uit te schrijven voor onze e-mails.