Events

Helaas, dit event is al geweest. Kijk op onze eventkalender voor onze eerstvolgende activiteiten!

Werksessie: opschalen, verdiepen en echt anders bouwen

Biodiversiteit Bouw Circulaire economie Woensdag 06 september 2023 van 09.30 tot 13.00 uur | Space to Create in Utrecht

Inmiddels weten we best wat er nodig is om de Nederlandse bouwsector te verduurzamen zodat we de doelstellingen van het Klimaatakkoord halen. Het is echter tijd om woorden om te zetten in daden. Tijd om samen met architecten, ingenieurs, bouwbedrijven, producenten en toeleveranciers een toekomstbestendige en verduurzaamde bouwsector te realiseren. In deze bijeenkomst gaan we over tot actie en richten we ons op de kracht van de gebouwde omgeving om maatschappelijke uitdagingen aan te pakken.

In deze werksessie zoeken we uit waar de pijnpunten liggen bij partners; we brengen in kaart hoe het er op dit moment aan toe gaat in de praktijk en zoeken uit waar er behoefte is om anders (lees: duurzamer) te handelen. Misschien liepen partners tegen hetzelfde probleem aan en hoef je het wiel niet twee keer uit te vinden. Of raak je geïnspireerd door een partner in het netwerk om een duurzame stap te zetten. Misschien is er een gezamenlijk vraagstuk waar nog niemand een antwoord op weet; dan gaan we samen aan de slag met deze uitdaging.

3 redenen Waarom je hier bij wilt zijn

  • Zoek gezamenlijk naar oplossingsrichtlijnen voor uitdagingen waar de hele sector mee te maken heeft
  • Ontdek wat jouw rol is in de transitie en waar je concreet mee aan de slag kan
  • Verbreed je netwerk met aanpakkers binnen de gebouwde omgeving

Voor wie

Bouw- en infrabedrijven die aan de slag willen gaan met het bedenken van oplossingen voor de belemmeringen binnen de bouw- en infrasector. Doe mee en neem de volgende stap richting een duurzame toekomst!

Vervolg

Deze sessie is onderdeel van een reeks bijeenkomsten waar we samen gaan werken aan (het versnellen van) de verduurzaming van de gebouwde omgeving. Zet daarom de onderstaande data ook vast in je agenda:

Schrijf je in