Events

Helaas, dit event is al geweest. Kijk op onze eventkalender voor onze eerstvolgende activiteiten!

Workshop: natuurpositief financieren

Biodiversiteit Circulaire economie DVDD Nieuwe Rijkdom Vrijdag 09 juni 2023 van 13.30 tot 14.15 uur | Beatrix Theater, Utrecht

Dat duurzaam en natuurpositief investeren rendabel kan zijn, weten we best. En toch.. Waarom doen we het niet massaal? Er is een constante spanning tussen duurzaam willen veranderen en financiering(seisen). Wat is die spanning precies en waar komt die spanning vandaan? En wat moet je weten over menselijk gedrag als je dit wilt veranderen?

De sessie wordt begeleid door Gerdie Knijp van Sustainable Finance Lab en Edwin de Keizer en Lotte Spijkerman  van de domeinen Financiële sector en Gedragsverandering van Agenda Natuurinclusief. Zij nemen je mee in een nieuwe kijk op natuurinclusief financieren.

3 redenen om deze sessie te bezoeken

  1. Krijg inzicht in de spanning tussen financieringseisen en natuurpositief financieren
  2. Laat je inspireren door de aanpak van Sustainable Finance Lab
  3. Leer waarom mensen moeilijk in beweging komen (en wat je er aan kunt doen)

Sprekers

  • Gerdie Knijp van Sustainable Finance Lab
  • Edwin de Keizer, domeintrekker Financiën en Gedragsverandering van Agenda Natuurinclusief
  • Lotte Spijkerman, domeintrekker Financiën en Gedragsverandering van Agenda Natuurinclusief

Voor wie

Voor iedereen die werkzaam is binnen de financiële sector, zich bezighoudt met investeringen of beslisbevoegdheid heeft over (programma)budgetten.

DAG VOOR DOENDENKERS

Dit event is onderdeel van de Dag voor Doendenkers, hét event voor partners van MVO Nederland op 9 juni 2023 in Beatrix Theater Utrecht. Meer informatie en registreren via de knop hieronder.