Events

Helaas, dit event is al geweest. Kijk op onze eventkalender voor onze eerstvolgende activiteiten!

Workshop: Krijg invloed op het Haagse beleid

DVDD Vrijdag 09 juni 2023 van 14.30 tot 15.30 uur | Beatrix Theater, Utrecht

Of je nu meer een denker of een doener bent – waarschijnlijk vind ook jij dat de transitie naar een duurzame economie sneller kan. Belangrijke voorwaarde daarvoor is dat beleid duurzaam ondernemen vereenvoudigt. Want op dit moment loopt de gemiddelde ondernemer die wil verduurzamen nog tegen te veel obstakels aan. Terwijl het juist een veld vol kansen zou moeten zijn. In deze sessie krijg je direct invloed op het Haagse beleid.

In deze sessie kun je al jouw vragen en ideeën over duurzaam beleid rechtstreeks kwijt aan iemand die regelmatig spreekt met minister Jetten van Klimaat en Energie: Kees Vendrik, voorzitter van het Nationaal Klimaat Platform. Na een intro van Kees zelf – ga je in kleine groepen in gesprek over de kansen en knelpunten die je ervaart. Wat heb je nodig om te verduurzamen? Welke boodschap heb je voor minister Jetten? Waar zou hij meer of juist minder op moeten inzetten? We horen het graag van jou, zodat Kees deze vragen mee in de tas kan nemen naar de minister. En hij heeft ons beloofd dat ‘ie jouw input écht meeneemt.

3 redenen om deze sessie te bezoeken

  1. Agendeer jouw knelpunten en vragen over verduurzaming bij minister Jetten
  2. Spar met andere ondernemers over mogelijke oplossingen en kansen voor verduurzaming
  3. Geef richting aan het duurzaamheidsbeleid van de toekomst

Voor wie

Deze sessie is vooral gericht op mkb’ers die sneller willen verduurzamen.

DAG VOOR DOENDENKERS

Dit event is onderdeel van de Dag voor Doendenkers, hét event voor partners van MVO Nederland op 9 juni 2023 in Beatrix Theater Utrecht. Meer informatie en registreren via de knop hieronder.