Events

Helaas, dit event is al geweest. Kijk op onze eventkalender voor onze eerstvolgende activiteiten!

Workshop: een kijkje in de duurzame kruidenkeuken van Verstegen

DVDD Vrijdag 09 juni 2023 van 13.30 tot 14.15 uur | Beatrix Theater, Utrecht

Steeds meer bedrijven willen nu toch écht verduurzamen en gaan aan de slag met een visie, ambities en actieplannen. Duurzaamheidsconsultancy Wearth neemt je in deze workshop mee op een interactieve reis langs de zogenaamde ‘moments of truth’ van kruidenleverancier Verstegen bij het realiseren van een duurzamere bedrijfsvoering.

Aan de hand van het traject bij Verstegen delen Wearth en Marianne van Keep (CSO van Verstegen en voormalig mvo-manager van het jaar 2021) sleutelmomenten en succesfactoren voor het laten slagen van jouw duurzaamheidsstrategie. Leer hoe je zelf duurzaamheid écht in je bedrijf implementeert en maak het vooral praktisch en behapbaar. Dat belooft een pittige sessie te worden – al is het alleen maar vanwege de heerlijke kruiden van Verstegen.

3 redenen om deze sessie te bezoeken

  1. Inspiratie om duurzaamheid binnen jouw bedrijf te laten slagen
  2. Een kijkje in de kruidenkeuken bij duurzame koploper Verstegen
  3. Handvatten, tips en ervaringen die je helpen te verduurzamen

Voor wie

Voor CEO’s, directieleden, duurzaamheidsmanagers en anderen die hun leiderschap voor het verduurzamen van bedrijven (willen) inzetten en soms worstelen met de vraag: hoe dan?!

DAG VOOR DOENDENKERS

Dit event is onderdeel van de dag voor doendenkers, hét event voor partners van MVO Nederland op 9 juni 2023 in Beatrix Theater Utrecht. Meer informatie en registreren via de knop hieronder.