Events

Helaas, dit event is al geweest. Kijk op onze eventkalender voor onze eerstvolgende activiteiten!

Webinar: waarom inclusief ondernemen gezond is

Exclusief voor partners van MVO Nederland Dinsdag 01 september 2020 van 10.15 tot 11.00 uur | Online

‘Twee weten meer dan een’, luidt het gezegde. Maar geldt dat ook als die twee allebei man zijn, allebei van middelbare leeftijd zijn, dezelfde opleiding hebben, naar dezelfde films kijken en beiden al jaren in dezelfde sector werken? De kans bestaat dat de overeenkomsten dan groter zijn dan de verschillen, en dat twee nauwelijks méér weten dan een. Om tot nieuwe inzichten te komen, is vers bloed nodig. Alleen, hoe zorg je er in jouw organisatie voor dat je alle talenten een kans geeft? Hoe stimuleer je vitaliteit en veerkracht in je eigen organisatie? Dat en meer kom je te weten in het webinar: waarom inclusief ondernemen gezond is.

Je komt meer te weten over het belang van inclusiviteit en diversiteit voor de samenleving en jouw organisatie, onder meer op basis van praktijkvoorbeelden van Philips. Een moeilijk onderwerp misschien, maar in dit relatief korte webinar kom je er wel achter waarom je morgen hiermee aan de slag moet.

Dit webinar is onderdeel van een serie van zeven rondom de verschillende agendapunten uit onze Nieuwe Businessagenda. Hierin tonen we ondernemers de snelste route naar de nieuwe economie.

Waarom je dit niet mag missen

  • Luister naar een inspirerend verhaal uit de praktijk van Philips
  • Verdiep je in het belang van dit thema voor jouw bedrijf: hoe raakt dit jouw business?
  • Stel direct je vragen aan de sprekers

Sprekers

  • Maria van der Heijden, directeur-bestuurder MVO Nederland
  • Astrid Balsink, Global Director Inclusion & Diversity bij Philips

Voor wie

Voor mkb-bedrijven en ondernemers die zich willen verdiepen in inclusief ondernemen. Alleen voor partners van MVO Nederland. Aanmelden kan via het aanmeldformulier onderaan deze pagina.

Webinarserie Nieuwe Businessagenda

Uit de Nieuwe Economie Index blijkt dat het Nederlandse bedrijfsleven voor 12,1 procent onderneemt volgens de principes van de nieuwe economie. We streven ernaar deze index in 2025 op minimaal 20 procent te krijgen om een kantelpunt te bereiken. Elke ondernemer kan bijdragen aan het behalen van dit doel. Alleen: hoe doe je dat? Onze Nieuwe Businessagenda toont de snelste route aan de hand van zeven agendapunten. In deze serie webinars verdiepen we ons om de beurt in deze thema’s. Houd onze kanalen in de gaten voor webinars over de andere agendapunten.