Events

Webinar: vertel jouw duurzame verhaal met LinkedIn

Alleen voor partners Dinsdag 28 juli 2020 om 16:00 tot 16:45 | Online

Ruim 4,7 miljoen Nederlanders gebruiken LinkedIn. Misschien denk jij bij het sociale netwerk alleen aan online cv’s en recruitment. Maar wist je dat dit platform juist heel erg geschikt is voor het delen van jouw bedrijfsverhaal of -activiteiten? Met dagelijks actieve 771.000 LinkedIn-gebruikers biedt het een kansrijk podium om jouw duurzame verhalen te delen. Met een sterke bedrijfspagina, aansprekende posts en scherpe blogs bijvoorbeeld. In dit webinar delen we met jou concrete tips en tricks over hoe je LinkedIn zo efficient mogelijk inzet voor je communicatie.

In een half uurtje leer je over het inzetten van LinkedIn als medium voor je duurzame boodschap. Tussentijds en achteraf is er veel ruimte voor vragen.

Waarom je dit niet mag missen

  • Leer waarom en wanneer je LinkedIn inzet als communicatiemiddel voor je duurzame boodschap
  • Ontdek de do’s en don’ts van een goede bedrijfspagina
  • Ontvang tips en advies over het schrijven en vormgeven van jouw duurzame verhaal

VOOR WIE

Dit webinar is gericht op klein en midden mkb. Om aan dit webinar deel te nemen dien je partner te zijn van MVO Nederland. Nog geen partner van MVO Nederland en nieuwsgierig naar wat ons netwerk jou te bieden heeft? Ontdek alle voordelen van het partnerschap.

Aanmelden

Wanneer je je aanmeldt wordt er automatisch een check gedaan op basis van KvK-nummer. Krijg je een foutmelding, maar ben je wel partner? Mail ons via evenement@mvonederland.nl en we lossen het direct voor je op.

Laat je ons weten hoe je heet?
Laat je ons weten hoe je heet?
Vul je e-mailadres in zodat we contact met je kunnen opnemen.
We horen graag namens welke organisatie je deelneemt.
We hebben het KVK nummer van je organisatie nodig. Deze wordt automatisch ingevuld als je bij de organisatienaam gaat typen en uw organisatie selecteert.
Vul je KVK in

Om je aan te melden voor dit event vragen we je akkoord te gaan met de voorwaarden