Events

Webinar Nieuwe Economie Index: hoe duurzaam is onze economie?

Grote Bedrijven Netwerk Dinsdag 25 februari 2020 om 16:00 tot 17:00 | Online

Waar staan we op de route naar een nieuwe economie? Met de Nieuwe Economie Index (NEx) van MVO Nederland ontdek je hoe duurzaam het Nederlandse bedrijfsleven is. En hoor je of we op schema liggen richting het kantelpunt naar die nieuwe economie. In het GBN Webinar op 25 februari vertellen we wat dit onderzoek voor grote bedrijven betekent en wat je met MVO Nederland kunt doen om samen te versnellen.

WAAROM JE DIT NIET MAG MISSEN

  • Je krijgt antwoord op de vraag: hoe duurzaam is de Nederlandse economie?
  • Je hoort welke rol juist grote bedrijven hierin kunnen pakken
  • Je krijgt inzicht in het totale jaarprogramma van het GBN, voor jezelf en jouw collega’s
  • Je kunt ons laten weten wat je zelf nodig hebt, je ideeën opperen en vragen stellen

De Nieuwe Economie Index (NEx) is gelanceerd op NE20 – het grootste duurzaamheidsfestival voor ondernemers. We laten dan zien wat er nodig is om het kantelpunt in 2025 te bereiken, als ongeveer 20 procent van de economie duurzaam is. De NEx is gebaseerd op de zeven thema’s uit de Nieuwe Businessagenda van MVO Nederland.

Sprekers

  • Annemarie Teuns, expert bij MVO Nederland praat je bij over de Nieuwe Economie Index 2020: hoe duurzaam is de Nederlandse economie? En wat is de rol van grote bedrijven?
  • Erwin van Overbeek, GBN-manager bij MVO Nederland geeft een overzicht van het jaarprogramma van MVO Nederland in 2020: waar kunnen jij en je collega’s als GBN’er dit jaar op aanhaken?
  • Suzanne Elias, lobbyist bij MVO Nederland vertelt hoe we ons vanuit het netwerk hard maken voor belangenbehartiging in Den Haag. Wat zijn onze standpunten? Ontdek hoe je dit jaar kunt aansluiten op onze lobbyactiviteiten richting de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2021.

Praktische informatie

Het webinar is op dinsdag 25 februari, van 16.00 tot 17.00. Meld je aan via het formulier hieronder, dan ontvang je van ons inloggegevens en instructies waarmee je aan kan sluiten. Gemakkelijk vanaf je eigen bureau!

Exclusief voor het Grote Bedrijven Netwerk

Deelname is exclusief voor deelnemers aan het Grote Bedrijven Netwerk . Voor vragen neem contact met ons op.

Laat je ons weten hoe je heet?
Laat je ons weten hoe je heet?
Vul je e-mailadres in zodat we contact met je kunnen opnemen.
We horen graag namens welke organisatie je deelneemt.
We hebben het KVK nummer van je organisatie nodig. Deze wordt automatisch ingevuld als je bij de organisatienaam gaat typen en uw organisatie selecteert.
Alleen nummers toegestaan
Vul je KVK in

Om je aan te melden voor dit event vragen we je akkoord te gaan met de voorwaarden