Events

Helaas, dit event is al geweest. Kijk op onze eventkalender voor onze eerstvolgende activiteiten!

Webinar: Koplopers aan het woord – zo win jij de Circular Awards

Openbaar Donderdag 03 september 2020 van 09.00 tot 10.00 uur | Online

In februari 2020 – tijdens de Week van de Circulaire Economie – werden de Circular Awards uitgereikt. Schijvens Textiel en Dr2 New Economy gingen er met de winst vandoor. Daar zijn we trots op, want beide bedrijven zijn koplopers uit het netwerk van MVO Nederland! Om jou als ondernemer te inspireren en verder te helpen met je circulair businessmodel, gaan we in dit webinar in gesprek met deze twee bedrijven. Hoe zit de circulaire economie in hun DNA? Welke hobbels zijn ze tegengekomen? Hoe zijn ze daar mee omgegaan? En welke lessen kunnen andere ondernemers daaruit halen? Al deze vragen komen aan bod tijdens dit digitale event.

waarom je dit niet mag missen

  • Stel al je vragen over een circulair businessmodel.
  • Doe inspiratie op uit ervaringsverhalen van andere koplopers.
  • Blijf in contact met andere ondernemers, ook nu we allemaal thuiswerken.
  • Kom te weten wat MVO Nederland nog meer doet op het gebied van circulair ondernemen.

sprekers

  • Shirley Schijvens is directeur van familiebedrijf Schijvens Corporate Fashion. Schijvens ontwerpt en produceert al sinds 1863 bedrijfskleding voor de retail, logistiek, bouw, industrie en facilitaire dienstverlening. De eerste honderd procent gerecyclede bedrijfskleding staat op naam van Schijvens. Duurzaam ondernemen zit dan ook in hun DNA: ze voeren een stevig mvo-beleid met respect voor mens en milieu.
  • Pepijn Duijvestein is Impact Business Inventor en directeur van Dr2 New Economy, een adviesbureau met als doel samen met haar opdrachtgevers nieuwe, generatieve businessmodellen te creëren en implementeren. Hij gelooft in een nieuw economische perspectief: een systeem waarbij het voor iedereen toegankelijk wordt om te leren, mobiliseren en consumeren in een gezonde leef- en woonomgeving.
  • Suzanne Elias van MVO Nederland modereert het gesprek.