Events

Webinar: Koplopers aan het woord – zo win jij de Circular Awards

Donderdag 03 september 2020 om 09:00 tot Donderdag 03 september 2020 10:00 | Online

In februari 2020 – tijdens de Week van de Circulaire Economie – werden de Circular Awards uitgereikt. Schijvens Textiel en Dr2 New Economy gingen er met de winst vandoor. Daar zijn we trots op, want beide bedrijven zijn koplopers uit het netwerk van MVO Nederland! Om jou als koploper te inspireren en verder te helpen met je circulair businessmodel, gaan we in dit webinar in gesprek met deze twee bedrijven. Hoe zit de circulaire economie in hun DNA? Welke hobbels zijn ze tegengekomen? Hoe zijn ze daar mee omgegaan? En welke lessen kunnen andere koplopers daaruit halen? Al deze vragen komen aan bod tijdens dit digitale event.

waarom je dit niet mag missen

  • Stel al je vragen over een circulair businessmodel.
  • Doe inspiratie op uit ervaringsverhalen van andere koplopers.
  • Blijf in contact met andere leden van het Koplopernetwerk, ook nu we allemaal thuiswerken.
  • Kom te weten wat MVO Nederland nog meer doet op het gebied van circulair ondernemen.

sprekers

  • Shirley Schijvens is directeur van familiebedrijf Schijvens Corporate Fashion. Schijvens ontwerpt en produceert al sinds 1863 bedrijfskleding voor de retail, logistiek, bouw, industrie en facilitaire dienstverlening. De eerste honderd procent gerecyclede bedrijfskleding staat op naam van Schijvens. Duurzaam ondernemen zit dan ook in hun DNA: ze voeren een stevig mvo-beleid met respect voor mens en milieu.
  • Marieke van der Werf is directeur van Dr2 New Economy, een adviesbureau met als doel samen met haar opdrachtgevers nieuwe, generatieve businessmodellen te creëren en implementeren. Ze gelooft in een nieuw economische perspectief: een systeem waarbij het voor iedereen toegankelijk wordt om te leren, mobiliseren en consumeren in een gezonde leef- en woonomgeving.
  • Suzanne Elias van MVO Nederland modereert het gesprek.

Voor wie

Dit webinar is exclusief voor leden van het Koplopernetwerk van MVO Nederland.

Aanmelden

Wanneer je je aanmeldt wordt er automatisch een check gedaan op basis van KvK-nummer. Krijg je een foutmelding, maar ben je wel partner? Mail ons via evenement@mvonederland.nl en we lossen het direct voor je op.
Laat je ons weten hoe je heet?
Laat je ons weten hoe je heet?
Vul je e-mailadres in zodat we contact met je kunnen opnemen.
We horen graag namens welke organisatie je deelneemt.
We hebben het KVK nummer van je organisatie nodig. Deze wordt automatisch ingevuld als je bij de organisatienaam gaat typen en uw organisatie selecteert.
We vernemen graag je functie.

Om je aan te melden voor dit event vragen we je akkoord te gaan met de voorwaarden