Events

Helaas, dit event is al geweest. Kijk op onze eventkalender voor onze eerstvolgende activiteiten!

Webinar: jouw invloed op een toekomstbestendig regeerakkoord

Exclusief voor partners van MVO Nederland Dinsdag 02 juni 2020 van 16.00 tot 17.00 uur | Online

Of je nu zoekt naar mogelijkheden om je CO2-uitstoot te verminderen, wilt werken aan hergebruik van je restmateriaal of financiering zoekt voor je duurzame innovaties; als ondernemer loop je tegen specifieke wet- en regelgeving aan. MVO Nederland creëert de optimale condities om toekomstbestendig ondernemen in de nieuwe economie mogelijk te maken. Juist ook in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart 2021. In dit webinar vertellen we wat je kunt doen om jouw belang onder de aandacht te krijgen bij politieke partijen en hoe je invloed kunt uitoefenen op het volgend regeerakkoord.

Op 17 maart 2021 kiezen we een nieuwe Tweede Kamer en begint de formatie van een nieuw kabinet voor de periode 2021-2025. Dit betekent ook nieuw beleid, wetten en regels voor klimaatneutraal, circulair en inclusief ondernemen met eerlijke ketens. Met directe gevolgen voor jouw bedrijfsvoering dus.

In dit webinar vertellen we je hoe je invloed kunt uitoefenen op het proces naar een volgend kabinet. Wat zijn de belangrijkste beïnvloedingsmomenten om rekening mee te houden? Hoe kun je daarop inspelen? Wat kun je nu al doen als ondernemer?

Waarom je dit niet mag missen

  • Ontvang praktische handvatten om je stem te laten horen bij politieke partijen
  • Hoor wat je de komende maanden nog kunt doen en voorbereiden
  • Krijg een unieke inkijk in het proces richting formatie en een nieuw kabinet door ervaren public affairs-experts van Public Matters en MVO Nederland, en stel ze direct jouw vragen.

Sprekers

  • Pieter Walraven, senior consultant en partner bij Public Matters, neemt je mee in het proces richting de volgende Tweede Kamerverkiezingen en de formatie daarna.
  • Suzanne Elias, adviseur public affairs bij MVO Nederland, vertelt hoe MVO Nederland zich hard maakt voor belangenbehartiging van ondernemers richting de Tweede Kamerverkiezingen in 2021.

Voor wie

Dit webinar is met name interessant voor partners in het Koplopernetwerk van MVO Nederland. Ook andere partners van MVO Nederland zijn welkom om dit webinar te volgen.