Events

Helaas, dit event is al geweest. Kijk op onze eventkalender voor onze eerstvolgende activiteiten!

Webinar Grote Bedrijven Netwerk: Jouw invloed op biodiversiteit

Openbaar Dinsdag 10 december 2019 van 13.00 tot 14.00 uur | Online

In mei dit jaar werden we wakker geschud door een alarmerend rapport van het IPBES: een miljoen plant- en diersoorten wordt met uitsterven bedreigd. Dat lijkt misschien een ver-van-je-bed-show, maar wist je dat elk bedrijf in meer of mindere mate afhankelijk is van biodiversiteit? Het goede nieuws is: als bedrijf kun je invloed uitoefenen op het herstel van de soortenrijkdom. In dit webinar delen we praktische voorbeelden en tips om jouw positieve impact op biodiversiteit te vergroten.

WAAROM JE DIT NIET MAG MISSEN

  • Experts uit de praktijk vertellen wat biodiversiteit is en waarom het cruciaal is voor bedrijven
  • Ontdek wat koplopers op dit gebied al doen en wat voor impact dit genereert
  • Blijf up-to-date over de nieuwste trends en ontwikkelingen

PRAKTISCHE INFORMATIE

Het webinar vindt plaats op dinsdag 10 december van 13.00 tot 14.00 uur. Ruim van tevoren ontvang je inloggegevens en instructies waarmee je kunt aansluiten. Er zijn geen kosten aan verbonden, wel rekenen we op je deelname.

SPREKERS

Gwenn van der Schee - Arcadis

Adviseur natuurlijk kapitaal
Gwenn van der Schee introduceert het thema biodiversiteit en geeft inzicht in het belang hiervan voor bedrijven. Dit doet ze aan de hand van voorbeelden en ervaringen uit de praktijk.

Henk Simons - International Union for Conservation of Nature (IUCN)

Senior Expert Natuurbeheer

Henk Simons geeft een toelichting op het Convention on Biological Diversity in 2020 in Kunming, China. Hij geeft zijn kijk op het nationale en internationale proces en de rol van bedrijven hierin.