Events

Helaas, dit event is al geweest. Kijk op onze eventkalender voor onze eerstvolgende activiteiten!

Webinar groene energie: het belang voor Europa én jouw bedrijf

Exclusief voor partners van MVO Nederland Woensdag 30 september 2020 van 16.00 tot 16.45 uur | Online

We lopen in Nederland ver achter met de energietransitie. De doelen liggen heel hoog, en in dit tempo gaan we ze niet halen. Met ministapjes is de afgelopen jaren gewerkt aan het vergroenen van onze energievoorziening. Ongeveer 6 procent van de energie wordt nu opgewekt met hernieuwbare bronnen. Al jarenlang is Nederland Europees hekkensluiter in het gebruik van duurzame energie. Er moet iets gebeuren, en gauw. In dit webinar vertellen we wat er nodig is en hoe jij met jouw bedrijf hieraan bijdraagt.

Dit webinar is onderdeel van een serie van zeven rondom de verschillende agendapunten uit onze Nieuwe Businessagenda. Hierin tonen we ondernemers de snelste route naar de nieuwe economie.

Waarom je dit niet mag missen

  • Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van groene energie
  • Verdiep je in het belang van dit thema voor jouw bedrijf: hoe raakt dit jouw business?
  • Stel direct je vragen aan professionals op het gebied van duurzaamheid

Sprekers

In dit webinar staan er experts uit het team van MVO Nederland klaar om je vragen te beantwoorden en je een inkijkje te geven in de actuele ontwikkelingen rondom dit thema.

  • Gespreksleider Maria van der Heijden, directeur-bestuurder
  • Jos Reinhoudt, auteur Nieuwe Businessagenda
  • Michel Schuurman, directeur Politiek & Economie

Voor wie

Voor mkb-bedrijven en ondernemers die zich willen verdiepen in duurzame energie. Alleen voor partners van MVO Nederland.

Webinarserie Nieuwe Businessagenda

Uit de Nieuwe Economie Index blijkt dat het Nederlandse bedrijfsleven voor 12,1 procent onderneemt volgens de principes van de nieuwe economie. We streven ernaar deze index in 2025 op minimaal 20 procent te krijgen om een kantelpunt te bereiken. Elke ondernemer kan bijdragen aan het behalen van dit doel. Alleen: hoe doe je dat? Onze Nieuwe Businessagenda toont de snelste route aan de hand van zeven agendapunten. In deze serie webinars verdiepen we ons om de beurt in deze thema’s. Houd onze kanalen in de gaten voor webinars over de andere agendapunten.