Events

Helaas, dit event is al geweest. Kijk op onze eventkalender voor onze eerstvolgende activiteiten!

Webinar: besturen en toezichthouden in tijden van crisis

Dinsdag 07 juli 2020 van 09.00 tot 10.00 uur | Online

Als bestuurder of commissaris is toezicht houden in deze tijd van ‘business as unusual’ volledig anders. Bestaande kaders vallen weg, waardoor een andere dynamiek ontstaat. Maar hoe houd je focus als alles lijkt te gaan over controle en overleven? In dit webinar – speciaal voor bestuurders en commissarissen – leer je hoe je juist nu daadkrachtig optreedt en waar je je dan aan kunt vasthouden. Dankzij de samenwerking tussen Executive Search bureau Ebbinge en MVO Nederland leer je in slechts een uurtje van experts uit de praktijk.

Wat je kunt verwachten? Antwoord op vragen als: zijn we in staat om beslissingen te nemen waarop we over tien jaar wellicht kunnen worden bekritiseerd en afgerekend? Welke rol speelt de samenstelling van jouw team? Hoe komen de voordelen van diversiteit naar voren? Onder meer Jolande Sap, commissaris bij onder meer KPN en KPMG, deelt haar visie op dit thema. Verwacht ook een inspirerend verhaal van Teun Verheij van Albron over hoe je als leider vertrouwen uit kunt stralen naar medewerkers en klanten. En Maria van der Heijden geeft als directeur-bestuurder van MVO Nederland ook vooral hoop. Uiteraard krijg je volop ruimte om je eigen ervaringen te delen en vragen in te brengen.

WAAROM JE DIT NIET MAG MISSEN

  • Leer van ervaringsdeskundigen over hoe je jouw rol als bestuurder of commissaris beter kunt invullen
  • Ontdek dankzij andere deelnemers dat je er niet alleen voor staat
  • Stel jouw vragen over toezicht houden in tijden van crisis
  • Krijg concrete tips en trucs aangereikt

Sprekers

  • Jolande Sap, commissaris bij o.a. KPN en KPMG, gaat in op het definiëren van de maatschappelijke waarde van je bedrijf en het belang daarvan tijdens een crisis.
  • Teun Verheij, algemeen directeur van het foodservicebedrijf Albron, bespreekt hoe je als leider vertrouwen uitstraalt naar medewerkers en klanten.
  • Maria van der Heijden, directeur-bestuurder van MVO Nederland, gaat in op zaken waar je als leider hoop uit kunt halen in deze crisistijd.
  • Niels van Tent, director van Executive Search bureau Ebbinge, geeft een inleiding op het thema en modereert het gesprek.

Voor wie?

Voor bestuurders en commissarissen van bedrijven met 50+ medewerkers.