Events

Helaas, dit event is al geweest. Kijk op onze eventkalender voor onze eerstvolgende activiteiten!

Vervolg: recyclaat in verfemmers

Donderdag 19 november 2020 tot Dinsdag 08 december 2020 | Online aanmelden

MVO Nederland wil na een succesvolle eerste bijeenkomst op 19 november graag in contact komen met de gehele keten om stappen inzichtelijk te maken en verantwoordelijkheden te verdelen.

MVO Nederland nodigt daarom opnieuw relevante spelers uit om in contact te komen. Voor dit vervolg zijn we op zoek naar virgin producenten van PP, PP recyclers, spuitgieters van verfemmers, verfproducenten en retail partijen. 

Dit project is onderdeel van een nieuw doorbraakproject binnen Het Versnellingshuis Nederland Circulair-programma, dat als doel heeft bedrijven de slag te laten maken naar een circulair businessmodel. Dit project wordt uitgevoerd door Rijkswaterstaat met als partners MVO NL en Polymer Science Park. Hierbij betrekt Het Versnellingshuis onder andere de partijen uit het netwerk van MVO Nederland, het Plastic Pact NL en de Transitieagenda Kunststoffen. Verfemmers zijn gekozen als kansrijk product om meer recyclaat in toe te passen op basis van volume, type materiaal, wijze van verwerking en technische haalbaarheid.