Events

Helaas, dit event is al geweest. Kijk op onze eventkalender voor onze eerstvolgende activiteiten!

Theatrale talk: de toekomst van werk

DVDD Vrijdag 09 juni 2023 van 15.45 tot 16.30 uur | Beatrix Theater, Utrecht

Wereldwijd kampen bedrijven nog altijd met gigantische uitvalcijfers onder werknemers. De coronacrisis heeft onze werkcrisis alleen maar verder op scherp gezet. Het is tijd voor een wereldwijd functioneringsgesprek. Want hoe zet je de mens nu werkelijk centraal en zorgen we gezamenlijk voor een toekomst van inclusief, holistisch ondernemen? In de theatrale talk Robin kijken we op basis van uitgebreid onderzoek naar de toekomst van werk en employee happiness. Welke methodes worden op dit moment gebruikt of uitgeprobeerd? Wat werkt wel en niet? Hoe kunnen we verregaande technologische mogelijkheden inzetten? En hoe ver zijn we eigenlijk bereid te gaan voor winstoptimalisatie? Actrice Isil Vos speelt in deze theatrale talk Robin, een bij voorbaat nu al verrassende afsluiter van de Dag voor Doendenkers.

Onderzoek naar de toekomst van werk

Twee jaar lang heeft het team achter Robin onderzoek gedaan: ze doken in wetenschappelijk onderzoek over (de toekomst van) werk, volgden de trends in HR en technologie op de werkvloer, zijn langs geweest bij verschillende organisaties en bedrijven over de hele wereld waar ze spraken met HR-managers, Chief Happiness Officers, AI-experts en Vitality coaches. De inzichten die ze op deden komen samen in de talk van Robin.

Not-your-average congress talk 

Je bent te gast bij een TedX-achtige theatrale talk van internationaal HR-expert Robin. De TedX-vorm is herkenbaar voor elke rol uit het bedrijfsleven. Door gebruik te maken van theatrale storytelling en prachtige visuals hoor je echter een vele malen indringender verhaal en bevragen we de geijkte overtuigingen en systemen.

DAG VOOR DOENDENKERS

Dit event is onderdeel van de Dag voor Doendenkers, hét event voor partners van MVO Nederland op 9 juni 2023 in Beatrix Theater Utrecht. Meer informatie en registreren via de knop hieronder.