Events

Rondetafelgesprek: Duurzame businesskansen in Myanmar

Alleen voor partners Maandag 23 September 2019 - 15:00 tot 17:00 | MVO Nederland, Utrecht

In juli hebben we met AgriProFocus onderzoek gedaan naar de verduurzaming van landbouw- en voedselproductie in Myanmar. Dit leverde leerzame praktijkvoorbeelden en openstaande businesskansen op, waarvan jij kan profiteren. Daarom nodigen we je graag uit voor een rondetafelgesprek om deze resultaten met je te delen. Zo maken we niet alleen de landbouw in Myanmar toekomstbestendig, maar bieden we ook zakelijke mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Waarom je dit niet mag missen

  • Leer van duurzame businesskansen zoals het verwaarden van rijststro en het betaalbaar maken van organische mest
  • Ontdek welke mogelijkheden er voor jouw bedrijf in Myanmar zijn
  • Wordt ondersteund in het vinden van matches met bedrijven in Myanmar

Praktische informatie

Het rondetafelgesprek wordt georganiseerd door Gerard Teuling van MVO Nederland en Rolf Schinkel van AgriProFocus op maandag 23 september van 15:00 tot 17:00 uur in The Colour Kitchen, Arthur van Schendelstraat 500 in Utrecht.

Aanmelden

Deze bijeenkomst is exclusief voor leden van het Netwerk Food & Agribusiness van MVO Nederland. Klik hieronder op de button en scroll naar beneden om je gegevens in te voeren onder de knop aanmelden.

Voer een voornaam in
Voer je achternaam in
Vul een geldig email adres in
Vul je organisatie naam in
Bekijk onze voorwaarden hier en ga akkoord

Ontvang onze nieuwsbrief

Benieuwd wat we allemaal al doen om de nieuwe economie te bereiken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns en blogs, nieuws en events.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je organisatie in
Vul je e-mailadres in
Form newsletter partner error
Form newsletter events error

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en gebruiken je mailadres alleen voor mails waarvan je hebt aangegeven deze te willen ontvangen.