Events

NE20: jouw aandeel in de nieuwe economie

Donderdag 23 Januari 2020 - 11:00 tot 18:30 | Beurs van Berlage, Amsterdam

NE20 is het grootste zakelijke festival voor ondernemers in de nieuwe economie. Op donderdag 23 januari 2020 komen duizend ondernemers, koplopers en beslissers bijeen in de Beurs van Berlage om met elkaar te werken aan een klimaatneutrale, circulaire en inclusieve economie met eerlijke ketens. Verzeker jezelf van een plek via het registratieformulier hieronder en neem jouw aandeel in de nieuwe economie.

Programma

Tijdens NE20 stel je jouw eigen ‘aandelenmix’ samen aan de hand van een blokkenschema vol sessies, mini-colleges, paneldiscussies, interactieve break-outs en spraakmakende keynotes. Zet jij vol in op circulair ondernemen of spreid je je vermogen over verschillende onderwerpen? En natuurlijk is er tussendoor voldoende tijd om met andere festivalgangers te netwerken op de bruisende beursvloer. Altijd een goede investering.

Wil jij erbij zijn? HAAL SNEL JE TICKET!

Klik hieronder om naar het ticketoverzicht te gaan. Er verschijnt een pop-up op de pagina die vraagt om je partnercode. Heb je deze niet of is deze al een keer gebruikt? Sluit dan het scherm en ga door met je registratie. Mits relevant is er later nog de mogelijkheid eventuele kortingscodes in te voeren.

Hoe kom ik aan een kortingscode?

Partners van MVO Nederland ontvangen per organisatie een gratis toegangsticket en kunnen met een speciale partnerkorting extra tickets aanschaffen. Instructies hiervoor zijn verstuurd naar de bij ons geregistreerde hoofdcontactpersoon van de organisatie. Heb je vragen hierover kun je contact opnemen via evenement@mvonederland.nl.