Events

Proefcollege MVO Expeditie 2020

Vrijdag 01 November 2019 - 09:00 tot 12:00 | Nyenrode Business Universiteit, Breukelen

In januari start alweer de zesde editie van onze MVO Expeditie 2020, die we samen met Nyenrode Business Universiteit organiseren. Tijdens deze expeditie ga je in een besloten groep van mvo-managers aan de slag met persoonlijke leerdoelen en uitdagingen binnen jouw bedrijf. Ontdek tijdens het gratis proefcollege op 1 november wat de expeditie voor jou kan betekenen. En ontmoet direct hoofddocent André Nijhof, programmabegeleider Elke Roetman en een alumnus die vertelt over zijn ervaringen.

De MVO Expeditie is een meerdaagse leergang gericht op de professionele ontwikkeling van jou als mvo-manager, zodat je optimaal kan bijdragen aan de duurzame verandering en impact van het bedrijf. In een uitdagend, praktijkgericht programma leer je nieuwe manieren van denken over en werken met mvo. Vervolgens pas je dit toe binnen je bedrijf om zo direct te reflecteren op jouw leerproces.

Tijdens de Expeditie delen deelnemers met professionals analyses, kennis en ervaring vanuit ieders praktijk. Docenten van Nyenrode Business Universiteit en verschillende gastsprekers uit het bedrijfsleven brengen de nodige tools, kennis en inspiratie op het gebied van mvo-management in.

Bekijk hier het volledige programma, de lesdagen en informatie over de kosten. Je kan je natuurlijk ook direct inschrijven!

Wil je weten of de Expeditie iets voor jou is?

Tijdens het proefcollege vertellen hoofddocent André Nijhof (Nyenrode Business Universiteit) en programmabegeleider Elke Roetman (MVO Nederland) je alles over het programma, de thema’s en de sprekers. Ook krijg je de mogelijkheid je vragen te stellen aan alumnus Alexander Heijkamp, directeur duurzaamheid bij Athlon Nederland over zijn ervaring met ons actiegerichte leerprogramma.

Praktische informatie

Het proefcollege vindt plaats op vrijdag 1 november van 09.00 tot 12.00 uur. Locatie is Kasteel Nyenrode, Straatweg 25 in Breukelen. Toegang is gratis, wel rekenen we na inschrijving op je komst.

Aanmelden

Laat je ons weten hoe je heet?
Laat je ons weten hoe je heet?
Vul je e-mailadres in zodat we contact met je kunnen opnemen.
We horen graag namens welke organisatie je deelneemt.
We hebben het KVK nummer van je organisatie nodig. Deze wordt automatisch ingevuld als je bij de organisatienaam gaat typen en uw organisatie selecteert.
Alleen nummers toegestaan
Vul je KVK in
We horen graag wat je functie is.

Om je aan te melden voor dit event vragen we je akkoord te gaan met de voorwaarden