Events

Helaas, dit event is al geweest. Kijk op onze eventkalender voor onze eerstvolgende activiteiten!

Partner meet-up met TEDtalk over het meten van maatschappelijke impact

Exclusief voor partners van MVO Nederland Nieuwe Rijkdom Partner Meet-ups Woensdag 30 augustus 2023 van 10.00 tot 12.00 uur | Online

Deze editie van de Partner Meet-up staat in het teken van nieuwe rijkdom. Naast de één-op-één-gesprekken begint de meet-up met een interactieve presentatie over het meten van maatschappelijke impact door Martin de Jong van Empact Consultancy. In de duurzame economie staat positieve maatschappelijke impact namelijk op gelijkwaardige voet met financiëel resultaat, maar hoe meet je dit nu eigenlijk? Wat moet je in je bedrijfsvoering veranderen om met het meten en vergroten van maatschappelijke impact aan de slag te gaan? Om het antwoord nog concreter te maken, licht Martin het toe met een case uit de praktijk.

Programma

  • 10.00 – 10.30 uur | Digitale TEDtalk (plenair) over maatschappelijke impact meten
  • 10.30 – 12.00 uur | (Doorlopend) één-op-één speeddates

Over de spreker

Martin de Jong is al 2 decennia als mvo-manager en duurzaamheidsprofessional actief. Martin is de oprichter van Empact, Impact consultancy. Hij houdt zich als consultant voornamelijk bezig met vraagstukken rondom impact strategie en vooral de uitvoering hiervan. Zijn kennis over mvo en duurzaamheid deelt in verschillende publicaties én als part-time docent aan de Universiteit van Amsterdam.

Je vraag stellen aan Martin? Tijdens de speeddate-rondes kan je ook een kwartier met Martin inplannen!

Wil jij op een snelle en makkelijke manier in contact komen met andere partners van MVO Nederland en met ze sparren over de betekenis van waarde? Dan is deze Partner Meet-up wat voor jou. Elk kwartier kun je met professionals uit het partnernetwerk spreken. Let op, want voor je het door hebt raak je enthousiast van een inspirerend voorbeeld, doe je nieuwe kennis op of ontmoet je een nieuwe zakenpartner.

Versterk je netwerk, leer en inspireer

Deelnemers van de meet-up doen mee om verschillende redenen. Veel deelnemers zien dezelfde uitdagingen in hun organisaties en kunnen van elkaar leren. Andere deelnemers gebruiken de meet-up om over een nieuw idee te sparren. En voor meerdere deelnemers vormen de gesprekken het begin van een verdere samenwerking. En dit alles is natuurlijk vrijblijvend, je bepaalt zelf wat je eruit wilt halen.

Van aanmelden tot je eerste gesprek in vier stappen

  1. Meld je aan en krijg direct toegang tot onze tool.
  2. Maak een profiel aan met jouw competenties, welke duurzame thema’s voor jou relevant zijn of wat je eventuele vraag of uitdaging is.
  3. Bekijk de profielen van andere deelnemers en nodig ze uit voor een gesprek. Je kiest zelf hoeveel gesprekken je wil voeren – tussen de één en acht – en hoeft dus niet de volledige twee uur beschikbaar te zijn.
  4. Blijf via e-mail op de hoogte van je gespreksuitnodigingen en geplande gesprekken.

Handig: achteraf ontvang je een overzicht van jouw afspraken, zodat je eventueel vervolgafspraken kunt maken.

"Laagdrempelige manier om te netwerken, nieuwe en inspirerende inzichten op te doen en het kost niet veel tijd!"

Michiel, Euro Pool System

“Korte introducties die snel een indicatie geven of je door wilt praten.”

Karin, GGD GHOR Nederland

“Je maakt kennis met nieuwe mensen en bedrijven en verkent of er gemeenschappelijke raakvlakken zijn waar je elkaar bij kan helpen.”

Ulrike, Tosca Tribe of Sustainability Change Agents

DOE MEE

Ben je geïnteresseerd? Meld je aan via het formulier hieronder en je ontvangt per mail verdere instructies. Er kunnen maximaal 50 mensen deelnemen, dus wacht niet te lang!

Is er nog niets onduidelijk? Bekijk de veelgestelde vragen over de Partner Meet-up.

Schrijf je hier in

Dit event is toegankelijk voor partners van MVO Nederland. Nog geen partner? Lees meer over het partnerschap.