Events

Partner Meet-up: online speeddaten met bedrijven uit het netwerk van MVO NL

Biodiversiteit Exclusief voor partners van MVO Nederland Partner Meet-ups Donderdag 29 juni 2023 van 10.00 tot 12.30 uur | Online

Wil jij op een snelle en makkelijke manier in contact komen met andere partners van MVO NL? Dan is de Partner Meet-up wat voor jou. Zakelijk speeddaten via beeldbellen, gewoon vanaf je eigen werkplek. Of dat nu thuis op de bank of in een belcel op kantoor is. Elk kwartier kun je met professionals uit het partnernetwerk spreken. Let op, want voor je het door hebt raak je enthousiast van een inspirerend voorbeeld, doe je nieuwe kennis op of ontmoet je een nieuwe zakenpartner.

Dit is een speciale editie

Deze editie staat in het teken van biodiversiteit. Naast de gebruikelijke één-op-één-gesprekken begint de meet-up met een interactieve presentatie van over biomimicry. Oftewel: leren van de natuur. Door de natuur als voorbeeld te gebruiken in ontwerpen en innovaties werk je automatisch aan duurzame oplossingen. Wouter Swenneker (oprichter Nature’s Right) en Ilse Rovers (Avans Hogeschool) vertellen je er over.

Versterk je netwerk, leer en inspireer

Deelnemers van de meet-up doen mee om verschillende redenen. Veel deelnemers zien dezelfde uitdagingen in hun organisaties en kunnen van elkaar leren. Andere deelnemers gebruiken de meet-up om over een nieuw idee te sparren. En voor meerdere deelnemers vormen de gesprekken het begin van een verdere samenwerking. En dit alles is natuurlijk vrijblijvend, je bepaalt zelf wat je eruit wilt halen.

Van aanmelden tot je eerste gesprek in vier stappen

  1. Meld je aan en krijg direct toegang tot onze tool.
  2. Maak een profiel aan met jouw competenties, welke duurzame thema’s voor jou relevant zijn of wat je eventuele vraag of uitdaging is.
  3. Bekijk de profielen van andere deelnemers en nodig ze uit voor een gesprek. Je kiest zelf hoeveel gesprekken je wil voeren – tussen de één en acht – en hoeft dus niet de volledige twee uur beschikbaar te zijn.
  4. Blijf via e-mail op de hoogte van je gespreksuitnodigingen en geplande gesprekken.

Handig: achteraf ontvang je een overzicht van jouw afspraken, zodat je eventueel vervolgafspraken kunt maken.

"Laagdrempelige manier om te netwerken, nieuwe en inspirerende inzichten op te doen en het kost niet veel tijd!"

Michiel, Euro Pool System

“Korte introducties die snel een indicatie geven of je door wilt praten.”

Karin, GGD GHOR Nederland

“Je maakt kennis met nieuwe mensen en bedrijven en verkent of er gemeenschappelijke raakvlakken zijn waar je elkaar bij kan helpen.”

Ulrike, Tosca Tribe of Sustainability Change Agents

DOE MEE

Ben je geïnteresseerd? Meld je aan via het formulier hieronder en je ontvangt per mail verdere instructies. Er kunnen maximaal 50 mensen deelnemen, dus wacht niet te lang!

Is er nog niets onduidelijk? Bekijk de veelgestelde vragen over de Partner Meet-up.

Aanmelden

Dit event is toegankelijk voor partners van MVO Nederland. Nog geen partner? Lees meer over het partnerschap.

Laat je ons weten hoe je heet?
Laat je ons weten hoe je heet?
Vul je e-mailadres in zodat we contact met je kunnen opnemen.
We vernemen graag je functie.
We horen graag namens welke organisatie je deelneemt.
Wat is het kvk-nummer van je organisatie?

Om je aan te melden voor dit event vragen we je akkoord te gaan met de voorwaarden