Events

Partner Meet-up met TED-talk over biodiversiteit

Biodiversiteit Exclusief voor partners van MVO Nederland Partner Meet-ups Maandag 23 oktober 2023 van 10.00 tot 12.00 uur | Online

Deze editie van de Partner Meet-up staat in het teken van biodiversiteit. Wil jij op een snelle en makkelijke manier in contact komen met andere partners van MVO Nederland en met ze sparren over biodiversiteit? Dan is de Partner Meet-up helemaal wat voor jou. Naast de één-op-één-gesprekken begint de meet-up met een interactieve presentatie over biodiversiteit. Wat is dat eigenlijk en waarom is het waardevol om de invloed van je eigen bedrijf op biodiversiteit inzichtelijk te hebben?

Programma

  • 10.00 – 10.30 uur | Digitale talk (plenair) over biodiversiteit (spreker maken we binnenkort bekend)
  • 10.30 – 12.00 uur | (Doorlopend) één-op-één speeddates

 

Deze editie van de Partner Meet-up staat in het teken van biodiversiteit. Hoewel voor veel ondernemers nog grijs gebied, spelen bedrijven een grote rol in het vergroten van de biodiversiteit. Denk aan het vergroenen van het pand en bedrijventerrein, het ophangen van nestkasten of insectenhotels of het aanleggen van een groen dak. Allemaal goed voor schonere lucht, verkoeling door groen, bestuiving van planten door insecten en de voedselvoorziening. Maar ook goed voor de bedrijfsportemonnee, want de totale financiële waarde deze ‘ecosysteemdiensten’ loopt zeker in de tientallen biljoenen euro per jaar.

Zakelijk speeddaten via beeldbellen, gewoon vanaf je eigen werkplek. Of dat nu thuis op de bank of in een belcel op kantoor is. Elk kwartier kun je met professionals uit het partnernetwerk spreken. Let op, want voor je het door hebt raak je enthousiast van een inspirerend voorbeeld, doe je nieuwe kennis op of ontmoet je een nieuwe zakenpartner.

VERSTERK JE NETWERK, LEER EN INSPIREER

Deelnemers van de meet-up doen mee om verschillende redenen. Veel deelnemers zien dezelfde uitdagingen in hun organisaties en kunnen van elkaar leren. Andere deelnemers gebruiken de meet-up om over een nieuw idee te sparren. En voor meerdere deelnemers vormen de gesprekken het begin van een verdere samenwerking. En dit alles is natuurlijk vrijblijvend, je bepaalt zelf wat je eruit wilt halen.

VAN AANMELDEN TOT JE EERSTE GESPREK IN VIER STAPPEN

  1. Meld je aan en krijg direct toegang tot onze tool.
  2. Maak een profiel aan met jouw competenties, welke duurzame thema’s voor jou relevant zijn of wat je eventuele vraag of uitdaging is.
  3. Bekijk de profielen van andere deelnemers en nodig ze uit voor een gesprek. Je kiest zelf hoeveel gesprekken je wil voeren – tussen de één en acht – en hoeft dus niet de volledige twee uur beschikbaar te zijn.
  4. Blijf via e-mail op de hoogte van je gespreksuitnodigingen en geplande gesprekken.

Handig: achteraf ontvang je een overzicht van jouw afspraken, zodat je eventueel vervolgafspraken kunt maken.

“Je maakt kennis met nieuwe mensen en nieuwe bedrijven en verkent of er gemeenschappelijke raakvlakken zijn waar je elkaar bij kan helpen ”

Ulrike, Tosca Tribe of Sustainability Change Agents

“Korte introducties die snel een indicatie geven of je door wilt praten”

Karin, GGD GHOR Nederland

“Laagdrempelige manier om te netwerken, nieuwe en inspirerende inzichten op te doen en het kost niet veel tijd! ”

Michiel , Euro Pool System

DOE MEE

Ben je geïnteresseerd? Meld je aan via het formulier hieronder en je ontvangt per mail verdere instructies. Er kunnen maximaal 50 mensen deelnemen, dus wacht niet te lang!

Is er nog niets onduidelijk? Bekijk de veelgestelde vragen over de Partner Meet-up.

Schrijf je hier in