Events

Out of (the) Office

Alleen voor partners Woensdag 14 Augustus 2019 - 10:00 tot 17:00 | Noordwijk

Zomer betekent zon, zee en… strand natuurlijk! Maar wist je ook dat per 100 meter strand gemiddeld 370 stuks afval worden aangetroffen? Voor ons reden genoeg om dit jaar met 30 bedrijven uit het netwerk van MVO Nederland de handen uit de mouwen te steken voor Stichting de Noordzee. Op 14 augustus nodigen we je uit de etappe Noordwijk-Langevelderslag mee te wandelen.

WAAROM JE DIT NIET MAG MISSEN

  • Ruil je bureaustoel in voor een actieve dag in de buitenlucht
  • Deel met een klein gezelschap ondernemers een bijzondere ervaring
  • Draag bij aan een schone kust, bescherm de natuur en voorkom (meer) plastic soep

PRAKTISCHE INFORMATIE

Op 14 augustus word je om 10.00 verwacht bij strandpaviljoen De Koele Costa in Noordwijk. Vanaf daar lopen we naar strandpaviljoen Nederzandt in Langevelderslag (7,8 kilometer), waar we om 17.00 afsluiten met een drankje. Neem zelf je lunch mee.

Inschrijving per mail

Vanwege grote belangstelling voor de Boskalis Beach Cleanup Tour hebben we een beperkt aantal plekken te vergeven. Mail ons via evenement@mvonederland.nl om te kijken of er nog plek vrij is.

Ontvang onze nieuwsbrief

Benieuwd wat we allemaal al doen om de nieuwe economie te bereiken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks een update vol verhalen van ondernemers, actuele columns en blogs, nieuws en events.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je organisatie naam in
Vul je email adres in

Wij gaan zorgvuldig om met je contactgegevens en gebruiken je mailadres alleen voor mails waarvan je hebt aangegeven deze te willen ontvangen.