Events

Helaas, dit event is al geweest. Kijk op onze eventkalender voor onze eerstvolgende activiteiten!

Online bijeenkomst: Netwerk Chemie

Chemie Exclusief voor netwerkpartners Donderdag 25 maart 2021 van 13.00 tot 15.30 uur | Online

Versnellen naar de nieuwe economie? Dat doen we gezamenlijk veel beter. Daarom organiseert het Netwerk Chemie dit jaar twee netwerkbijeenkomsten voor haar deelnemers. Tijdens deze bijeenkomst staan onverwachte ontmoetingen en netwerken centraal. Kom daarbij alles te weten over de laatste ontwikkelingen in het netwerk en welke projecten bijdragen aan de versnelling naar duurzame chemie. Met de eerstvolgende editie op 25 maart focussen we ons op de activiteiten rondom biodiversiteit en natuurlijk kapitaal.

Ben je geen onderdeel van het Netwerk Chemie, maar is dit wel interessant voor jou of andere chemie(bedrijven)? Dan kun je vrijblijvend eenmalig deelnemen. Stuur een mail met je gegevens en verzoek tot deelname naar Ilonka Nennie: i.nennie@mvonederland.nl.

WaT het jou oplevert

  • Hoor waar andere partners mee bezig zijn en krijg de mogelijkheid tips en contacten uit te wisselen
  • Raak geïnspireerd door vernieuwende onderwerpen en interessante projecten waar je bedrijf in kan participeren
  • Krijg inzicht in de laatste ontwikkelingen in het netwerk chemie

VOOR WIE

Deze bijeenkomst is bedoeld voor duurzame koplopers en snelle volgers in de chemiesector. Deelnemers aan het Netwerk Chemie kunnen kosteloos mee doen. Andere organisaties kunnen eenmalig aansluiten alvorens je besluit of je instapt in het Netwerk Chemie. Ook Netwerkpartner worden? Lees meer en neem contact op.